05 / 05 / 2024

Vesim Kir

Vesim Kir

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turis.Tes.Turizm İnş.Gıda Araç Kir. Paz.San.Tic.Ltd.Şti.Taksim Şubesi, Vesim Kir Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 2 Mart'ta Beyoğlu'nda açıldı.

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turizm İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turizm İnşaat Gıda Araç Kiralama Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Vesim Kir Şube Müdürlüğü'nde 23 Aralık'ta kuruldu.

Demet Akalın'dan Adalet Bakanlığı'na çağrı! Ev sahiplerini koruyan bir yasa çıksın!

Ev sahibi ve kiracı gerilimine Demet Akalın'da eklendi. Geçtiğimiz günlerde 5 bin TL kir ödeyen kiracısına sert çıkışta bulunan Akalın şimdi de Adalet Bakanlığı'na seslendi...

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

BİM kataloğu bugün raflarda! 8 kg toz deterjan 165 TL'ye, Çamaşır suyu 11 TL'ye, kir sökücü bez 19 TL'ye düştü!

BİM'in 8 Ağustos 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda 8 kg toz deterjan 165 TL'ye, Çamaşır suyu 11 TL'ye, kir sökücü bez 19 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her yüzeyi temiz olsun kirden ve tozdan arınsın diyenler için Bosch,yüksek motor teknolojisi sayesinde halı ve tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan elektrikli süpürgeyi satış mağazasında cebinize uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kira zammı nasıl hesaplanır?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında zaman zaman kira zammına ilişkin sorunlar yaşanabiliyor. Bunlar arasında ise kira zammının nasıl hesaplandığı ilk sıralarda yer alırken, bazı mecralarda ev sahibinin geriye dönük zam yapması durumu da konuşuluyor. Peki, ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kir

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti Yüksel Şahbaz imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Boztepe'de Kırşehir gibi değişim yaşanıyor!

KIRŞEHİR'İN en yakın ilçelerinden biri olan Boztepe'de, Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projelerle şehrimizde olduğu gibi Boztepe ilçesinde de değişimler yaşanıyor.

Kırşehir'de site bazlı yapılara öncelik verilmeli!

KIRŞEHİR’DE depreme dayanıksız olduğu tespit edilen yapıların yıkımının yanı sıra şehirleşmede önemli bir unsur olan site bazlı yapıların bu noktada daha çok planda tutulması gerektiği belirtiliyor.

Kırşehir’e bilim merkezi kuruluyor!

KIRŞEHİR Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kırşehir Gezegenevi ve Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması' projelerinin değerlendirmesi yapıldı.

Kırşehir'de kentsel iyileştirmeye 4 milyon harcanacak!

KIRŞEHİR’DE İl Özel İdaresi tarafından yapımı gerçekleştirilen yol, kanalizasyon, altyapı, kilit parke yapımı ile çocuk oyun alanlarının düzenlenmesi ve yenilenmesine ilişkin çalışmaları hızla sürdürülüyor.

Vesim Kir Haberi

Vesim Kir

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turis.Tes.Turizm İnş.Gıda Araç Kir. Paz.San.Tic.Ltd.Şti.Taksim Şubesi, Vesim Kir Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 2 Mart'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde açıldı. 


Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turis.Tes.Turizm İnş.Gıda Araç Kir. Paz.San.Tic.Ltd.Şti.Taksim Şubesi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi...