04 / 05 / 2024

Vestel fırın fiyatları

Vestel fırın fiyatları

Yeni bir fırın almayı düşünenler uygun fiyatlı, şık tasarımlı ve gelişmiş teknolojili ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda Vestel Ankastre Fırınlar oldukça dikkat çekiyor. Peki, Vestel Ankastre Fırınlar ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Vestel Solo Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan fırınlar yenilenen teknolojileri sayesinde birçok özelliğe sahip. Buz çözme, ekmek ve yoğurt yapma özelliği bulunan Vestel Solo Fırınlar şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Peki, Vestel Solo Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi..

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel’ten Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim!

Beyaz eşya firmaları müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkmaları için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vestel de yeni bir kampanyanın haberini vererek Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3 bin TL indirim uygulayacağını paylaştı.

Arçelik mikrodalga ve mini fırınlarda Anneler Günü fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü yaklaşırken art arda kampanyalar düzenleyen Arçelik, şimdi de mikrodalga ve mini fırınlarda 300 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki Arçelik mini fırın fiyatları ne kadar? Arçelik mikrodalga fırın fiyatları kaç TL? işte detaylar...

A101'de yüzlerce indirim bir güne sığıyor! Airfryer 1200 TL, migrodalga fırın 2 bin TL, çelik kettle 200 TL...

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 27 Nisan’dan itibaren airfryer 1200 TL, migrodalga fırın 2 bin TL, çelik kettle 200 TL fiyatlarıyla olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Vestel fırın fiyatları Haberi

Vestel fırın fiyatları

Yeni ev kuracak olanlar, ya da evindeki fırınını bir yenisi ile değiştirmek isteyenler güncel fırın fiyatlarını araştırıyorlar.  Vestel Ankastre Fırınlar hem şık tasarımları, hem uygun fiyatları hemde özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Vestel Ankastre Fırınlarda yer alan özel Low-e kaplamalı iç cam sayesinde, hem fırınınızın ısı kaybı azalıyor hem de fırınınızın dış camının ısınması engelleniyor. Vestel fırınları çıkarılabilir iç camları sayesinde kolayca temizlenebiliyor, hijyen ve konfor sağlanıyor.

Yapışmayan özel yüzeyli tepsi, pişirme kağıdına ihtiyaç olmadan kullanım sunuyor. Hem yiyeceklerinizi zahmetsizce pişirmenizi hem de tepsinizi kolayca temizleme imkanı da sağlıyor. 

Teleskobik raf sayesinde fırındaki sıcak tepsiyi dışarı çıkarmak için tepsiyi tutmanıza gerek kalmıyor, tepsideki yiyeceği tek hamlede dengeli bir şekilde dışarı çekebiliyor ve geri itebiliyorsunuz. Böylece fırın içine elinizi sokmadan güvenli...