07 / 05 / 2024

Vestel fırın özellikleri

Vestel fırın özellikleri

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan fırınlar yenilenen teknolojileri sayesinde birçok özelliğe sahip. Buz çözme, ekmek ve yoğurt yapma özelliği bulunan Vestel Solo Fırınlar şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Peki, Vestel Solo Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi..

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel’ten Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim!

Beyaz eşya firmaları müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkmaları için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vestel de yeni bir kampanyanın haberini vererek Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3 bin TL indirim uygulayacağını paylaştı.

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Vestel fırın özellikleri Haberi

Vestel fırın özellikleri

Mutfağındaki fırınını bir yenisiyle değiştirmek isteyenler güncel fırın fiyatlarını araştırıyorlar. Uygun fiyatlı, şık tasarımlı ve bir çok özelliğe sahip olan Vestel Solo Fırınlar mutfaklarınıza çok yakışacak. 

Vestel Solo Fırınlardaki özel Low-e kaplamalı iç cam sayesinde, hem fırınınızın ısı kaybı azalıyor hem de fırınınızın dış camının ısınması engelleniyor. Vestel fırınları çıkarılabilir iç camları sayesinde kolayca temizlenebiliyor hijyen ve konfor rahatlıkla sağlanıyor. 

Vestel Solo Fırınlardaki her gözde bulunan ateşleme sistemiyle ocağınızı tek bir hareketle yakabiliyorsunuz. 

Ekmek Yapma Fonksiyonu sayesinde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabilirsiniz. Elde hazırladığınız ekmek hamurunuzu 30- 40 dakika dinlendirdikten hemen sonra; fırının şalter ve termostat ayarlarını ekmek ikonlu konumuna getirip yaklaşık 5 dakika sürecek ön ısıtmanın tamamlanmasından sonra hamurun bulunduğu tepsiyi fırının 3. rafına sürün. 18-20 dakikalık pişirme...