21 / 05 / 2024

vestel lefkoşa yol aydınlatma ihalesi

vestel lefkoşa yol aydınlatma ihalesi

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (KIBTEK) düzenlediği LED Aydınlatma dönüşümü ihalesinin ilk etabı olan Lefkoşa Bölgesindeki 10 bin adet yol armatürü değişimi projesini Vestel-Çeliksan konsorsiyumu kazandı.

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

Gayrimenkul sektöründe konut fiyatlarında nominal artış sürüyor...

Son zamanlarda yüksek fiyat artışları ve gayrimenkul piyasasında yer alan belirgin bir durgunluğa yol açarken, yükselen faiz oranları da yakın dönemde yatırım aracına dönüşen konutta fiyatları baskılıyor. İşte haberin detayları...

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Uzmanlardan çok önemli uyarı: Borsa oyun alanı değil, sürekli ekrana bakmak bağımlılığa yol açar!

Yatırım yapayım derken sağlığınızdan olmayın. Uzmanlar özellikle borsa ve kripto paralar gibi alanlara yatırım yapanları uyararak gün boyu ekran başında kalmanın bağımlığa yol açacağı konusunda uyarılarda bulundu.

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Bu sıcaklarda kavruluyorsanız habere mutlaka bakın! VESTEL 30 Ağustos 2022 su sebilleri fiyat listesi…

Türkiye Ağustos ayında yandı kavruldu. Herkes dolapta biten soğuk suya üzülüyor. İşte tam da o an aklınızdan geçen bir su sebili alalım düşüncesi için sizlere VESTEL marka su sebillerini bir arada topladık. İşte VESTEL 30 Ağustos 2022 su sebilleri fiyat listesi…

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Hamza Dağ'dan CHP'ye İzmir depremi eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir depremi sürecinin iyi yönetilmesi ve yaraların hızlı biçimde sarılmasının bazı CHP'li siyasetçilerde rahatsızlığa yol açtığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tatar'a yeni cumhurbaşkanlığı makamı önerisi!

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  KKTC Cumhurbaşkanlığı makam inşaatı için açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açıldı!

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

vestel lefkoşa yol aydınlatma ihalesi Haberi

vestel lefkoşa yol aydınlatma ihalesi

Lefkoşa Vestel LED ile aydınlanacak

KKTC’ye yıllık 8,5 milyon TL tasarruf ettirecek LED projesinin ilk fazını Vestel yapacak

 

KIBTEK tarafından düzenlenen ihale kapsamında, toplam 55 bin adet yol armatürünün LED’e dönüşümü hedefleniyor. Dünyada çok az örneği bulunan dönüşüm projesi tamamlandığında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yıllık 19 milyon kWh ve 8,5 milyon TL tasarruf sağlanacak.

      

KKTC’nin LED dönüşümüne yönelik yapılmış ilk ve tek girişimde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan şöyle konuştu:

“Vestel Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilen, yerli üretim ve tasarım LED sokak aydınlatma armatürleri ile ülke genelinde yüzde 90 enerji tasarrufu hedefliyoruz. Vestel LED Aydınlatma olarak KKTC’de olduğu gibi Türkiye’de de aynı dönüşümü gerçekleştirmeye adayız.”

Rekortmen LED yol aydınlatma ürünü kullanılacak 

Türkiye’de LED aydınlatma...