16 / 05 / 2024

Vestel sharpla mı anlaştı

Vestel sharpla mı anlaştı

Vestel Şirketler Grubu’nun yüzde100 bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, dün imzaladığı anlaşmayla, Sharp markası lisansı altında beyaz eşya ürünleri geliştirme, üretme ve Avrupa’da satış ve pazarlama hak ve yetkilerini devraldı

Vestel, Sharp ile anlaştı!

Vestel, Japon elektronik devi Sharp ' ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı. Şirket, 5 yıllık anlaşmayla Avrupa ' daki pazar payını artırmayı hedefliyor...

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? En çok kazandıran şirket Vestel Elektronik!

Borsa İstanbul bu hafta rekor seviyeyi görürken, en fazla primlenen kağıt yüzde 34,4 ile Vestel Elektronik olduğu açıklandı. 

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Ürün ömürlü ve son teknolojiyle donatılmış beyaz eşya ürünleriyle bilinen Vestel, yine aynı özelliklere sahip ve büyük ses getirecek bir çamaşır makinesiyle tüketicilerin karşısına çıktı. Wi-Fi özellikli CMI 108222 10 kg çamaşır makinesini üreten Vestel, bu ürünü indirimli olarak satışa çıkardı.

Vestel SB14001 mini buzdolabında yılın fırsatı! Mini buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Evlerde ve özelliklerde iş yerlerinde sıkça kullanılan mini buzdolabı, boyutu sayesinde çok fazla alan kaplamazken, yiyecek ve içeceklerinizi uzun süre taze tutmanızı sağlıyor. Vestel de SB14001 mini buzdolabını piyasaya çıkararak mini buzdolabı konusunda tüm beklentileri karşılıyor.

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı konusunda her geçen gün bir üretici firma, yeni bir adım atıyor. Son olarak, Vestfrost da Vestel garantisiyle satılan yeni bir no-frost buzdolabını satışa çıkardı.

Vestel KM 9701 9 kg kurutma makinesi piyasaya çıktı! Özellikleri ve fiyatıyla adeta göz doldurdu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Vestel, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde teknolojik ürünlerinden kurutma makinesi konusunda dev bir adım attı. KM 9701 9 Kg kurutma makinesini üreten Vestel, ürünü görücüye çıkardı.

Vestel 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV peşin fiyatına 4 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel, televizyon izlemeyi zevk haline getiren bir televizyonla adeta müşterilerinin gönlünü fethetti. 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV’yi satışa çıkaran Vestel, ayın zamanda peşin fiyatına 4 taksit imkânının da olduğunu açıkladı.

Vestel taze mini filtre kahve makinesi peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla görücüye çıktı!

Vestel’den kahve tiryakilerine peşin fiyatına taksit müjdesi geldi. Vestel, taze mini filtre kahve makinesini peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Vestel CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi’nde indirim fırsatı! Acele edin!

Vestel’den beyaz eşya almak isteyenlere dev indirim müjdesi geldi. Vestel, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim uygulayacağını duyurdu. Bu kapsamda, biz de CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve detaylarını sizin için derledik. İşte detaylar...

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Vestel NFK64112 No-Frost Buzdolabı alana seçili 4’lü ürünlerde 7.500 TL indirim!

Vestel’den buzdolabı almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Vestel, NFK64112 EKX GI PRO WIFI 588 Lt No-Frost Buzdolabı alana seçili 4’lü ürün alınlarında 7.500 TL indirim sağlayacağını açıkladı.

Wifi özellikli Vestel çamaşır makinesi alacaklara müjde! Seçili 2’li ürüne 1.750 TL indirim!

Vestel, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için büyük bir kampanya başlattı. Çamaşır makinesi alımlarında seçili 2’li üründe 1.750 TL indirim uygulayacağını duyuran Vestel, bunun yanı sıra vade farksız 9 taksit imkânı da sunduğunu açıkladı.

Vestel CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel’den çamaşır makinesi almak isteyenlere müjde geldi. Vestel, CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıkardı.

Vestel sharpla mı anlaştı Haberi

Vestel sharpla mı anlaştı


Vestel Şirketler Grubu’nun yüzde100 bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, dün imzaladığı anlaşmayla, Sharp markası lisansı altında beyaz eşya ürünleri geliştirme, üretme ve Avrupa’da satış ve pazarlama hak ve yetkilerini devraldı. Vestel, 1 Ocak 2015 itibariyle Vestel Beyaz Eşya fabrikalarında ve Sharp Corporation’ın Asya’daki tesislerinde Sharp markası altında üretilen ürünlerin Avrupa’daki münhasır satıcısı olacak.


Sharp’la işbirliğinin Vestel’in Avrupa beyaz eşya pazarındaki rekabet gücünü artıracağını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan “Sharp’la birlikte sadece rekabet gücümüzü artırmakla kalmayacağız, Avrupa’daki pazar payımızı da hızla büyüteceğiz” dedi. Lisans anlaşmasının beyaz eşya ve küçük ev aletlerini kapsadığını belirten Erdoğan şöyle konuştu: “5 yıl süreli bu lisans anlaşmasının Vestel adına başarılı sonuçlar doğuracağından ve anlaşmanın devamlılığının sağlanacağından hiç şüphemiz yok.”



LCD TV’lerin dünyadaki ilk geliştiricisi...