07 / 05 / 2024

veteriner

veteriner

Sivas'ta ki büyük ölçüde inşaatı tamamlanan modern hayvan barınağı yakın zamanda tamamlanıp hizmete geçecek...

Denizbank müşterilerine temmuz ayında buradan para yatacak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de evcil hayvanı olan müşterilerine özel bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, veteriner ve petshop harcamalarına 120 TL bonus verileceğini açıkladı.

Et fiyatlarını düşürmek için dikkat çeken öneri! Bu öneri çok tartışılacak!

Türk Veteriner Hekimleri Birliği, son dönemde peş peşe artan kırmızı et fiyatlarını düşürmek amacıyla hindi üretilmesini önerdi ve ihraç etmek için de “Koyun üretimine ağırlık verilmeli” önerisinde bulundu.

Apartmanda iş yeri açılabilir mi?

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında, apartmanlarda veteriner kliniği açılıp açılmayacağı sorusunun yanıtını kaleme aldı. 

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde KDGP Kapsamında Ahır Üniteleri ve Veteriner Binaları İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Araziyi bölerek bahçeye çeviren şirketlere hapis cezası verilecek!

Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında araziyi bölerek bahçeye çeviren şirketlere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası verilecek.

İÜC Veteriner Fakültesi'nin yıkımına başlandı!

Silivri civarında 26 Eylül tarihinde yaşanan Richter ölçeğine göre 5.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Avcılar'da bulunan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi binası yıkılıyor.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Konteyner veteriner fakültesi hastanesinin açılışı ertelendi!

İstanbul'da yaşanan 5.8’lik depremde hasar alması nedeni ile hizmete kapatılan İstanbul Üniversitesi (İÜC) Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin 16 konteynerde hizmet vermesi için yürütülen çalışmalarda sona gelinemedi. Bu nedenle hastanenin açılışı 30 Ekim tarihine ertelendi…

İÜ Veteriner ve Sağlık Bilimler Fakültesi'nin taşınması başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın 26 Eylül'de yaşanan depremde binaları hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Büyükçekmece Yerleşkesi'ne taşınmasının büyük bölümünün bu cuma gününe kadar tamamlanacak...

İÜ Avcılar Veteriner Fakültesi binası tahliye ediliyor!

Silivri açıklarında geçtiğimiz hafta olan 5.8’lik deprem sonrasında Avcılar’daki İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi’nde kolonların zarar gördü...

Çin ile süt ihracatında anlaşma sağlandı!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çin'e süt ihracatı yapmak amacıyla, Veteriner Sağlık Sertifikası üzerinde anlaşmayı sağladığını açıkladı.

veteriner Haberi

veteriner
Kısa bir süre önce yapımına başlanan modern hayvan barınağı inşaatı tamamlanmak üzere. İçerisinde idari bina, Ameliyathane, Malzeme odası, mutfak, müşaade odası, yavru köpek ve kedi üniteleri, mezarlık, veteriner odası, hayvanseverler derneğine ait bir oda, kuduz karantina ve köpek barınma ünitelerinden oluşan modern hayvan barınağı en kısa zamanda tamamlanarak hizmete...