31 / 07 / 2024

Veysal Eroğlu izmir açıklaması

Veysal Eroğlu izmir açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kaya Termal Otel’deki ‘Yangınlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı’nda, yaptıkları yatırımlarla İzmir’in 2060’a kadar su sıkıntısı yaşamayacağını dile getirdi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki projeleri anlattı!

İzmir ziyaretinde Meslek Lisesi ve Selçuk Devlet Hastanesi gibi projelerini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'e yine bir müjdeyle geldi.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e müjde!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 milyon liralık 8 yatırımın ardından bu kez 9 Eylül İzmir'in Düşman İşgali'nden kurtuluşu törenlerine katılmak için geldiği İzmir'de 9. projeyi açıklayacak...

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e 8 yeni proje!

Bayramlaşmak için İzmir'e gelen Bakan Eroğlu, 8 müjde verdi. Yıldırım hızıyla yapılacak projeler arasında; baraj, gölet, hastane, okul, orman ve meteroloji istasyonu yer aldı.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e 8 proje müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzmir'e 8 projenin müjdesini vermek istediğini belirtti.

Veysel Eroğlu 18 Temmuz'da İzmir projesini açıklayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 18 Temmuz Cumartesi günü il teşkilatının bayramlaşma programında İzmir'e 8 yeni yatırım müjdesi verecek.

Veysel Eroğlu: İzmir'e verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağım!

Seçim sonucunun vatana, millete ve İzmirlilere hayırlı olmasını dileyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim döneminde İzmir'de hayata geçirmeyi vadettiklerini projelere ilişkin, "Ufuk şehri İzmir'e verdiğimiz bu sözlerin takipçisi olacağım.

Veysel Eroğlu dev İzmir yatırımlarını anlattı!

İzmir'in her şeye layık olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir milletvekili adayı Eroğlu, "Son 13 yılda İzmir'e 30.3 milyar TL'lik yatırım yaptık. İzmir önümüzdeki 5 yılda da dev yatırımlar alacak" dedi

Veysel Eroğlu İzmir'deki yeni projelerini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’de 2019 yılına kadar hayata geçirelecek projeleri açıklayarak, “ Bir bakan olarak değil, bir nefer olarak çalışacağım. Söz böyle verilir. Bizim sözümüz noterden daha sağlamdır." dedi

Veysel Eroğlu: İzmir'e 13 yılda 30,3 milyar TL yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son 13 yılda İzmir'e yaptığımız 30,3 milyar liralık yatırım, önümüzdeki 5 yılda yapacağımız yatırımların en büyük teminatıdır. İzmir'i şaha kaldıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'i turizm markası yapacağız!

Turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini belirten AK Parti milletvekili adayı Bakan Veysel Eroğlu, "Kruvaziyer, doğa ve sağlık turizminde İzmir'i marka yapacağız" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir yatırımları katlanarak artacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Bakanlık olarak son 12 yılda İzmir'e 3 milyar liradan fazla yatırım yaptıklarını, bu dev yatırımlarla İzmir'i geleceğe hazırladıklarını söyledi.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'e 30 milyar lira yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, "İzmir için çok büyük düşünüyoruz, İzmir dünyanın incisi olacak" dedi.

Veysal Eroğlu izmir açıklaması Haberi

Veysal Eroğlu izmir açıklaması

Orman Yangınlarıyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı için İzmir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'in 2060'a kadar su ihtiyacının garanti altında olduğunu söyledi. Bakan Eroğlu, İzmir Kaya Termal Otel'de 2014 Yılı Orman Yangınlarıyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Yanan alan miktarının azaldığını belirten Eroğlu, geçtiğimiz yıllara oranla rakamın 3'te 1'e düştüğünü söyledi. Toplantı sonunda yangınla mücadelede başarı gösteren muhtar ve yetkililere teşekkür plaketi verildi. 

Bakan Eroğlu, İzmir'in Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı olduğunu belirterek, "Ege'nin evladıyım, ne yapılsa azdır" dedi.


Bizden önce yatırım yoktu

Eroğlu, İzmir'e 25 milyar lira yatırım yapıldığını belirterek. "Bu bölgenin evladı olarak, İzmir için elimden ne gerekirse yapmaya gayret gösteriyorum. Sadece İzmir'e yaklaşık 25 milyar lira yatırım yapıldı. Bunlar bizim boynumuzun borcu. İzmir'de ne kadar baraj gölet varsa yapmak...