03 / 05 / 2024

veysel eroğlu aydında temel atma törenine katılacak

veysel eroğlu aydında temel atma törenine katılacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir gazetecinin İzmir Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay'ın İzmir'de Urla ilçesindeki villalarla ilgili açıklamalarıyla ilgili sorusuna, şu yanıtı verdi...

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu: Sinop'ta bin 250 tesis yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı tesislerin temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere Sinop'a geldi. Eroğlu, İskele Meydanı'nda düzenlenen bazı tesislerin temel atma ve açılış törenine katıldı.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: 3 bin 107 tesisin yapımını tamamladık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, YÖK Başkanlığı Konferans Salonu'nda 13 yılda 123 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, "320'si baraj olmak üzere 3 bin 107 tesisi tamamladık. " dedi.

Veysel Eroğlu: Barajlarımız yüzde 60 oranında dolu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Veysel Eroğlu: Sarıçay Barajı'nın projesi hazır!

Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirtti...

Veysel Eroğlu, Aydın'da 61 milyonluk 5 tesisin temelini atacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 13 milyon lira tutarındaki 10 adet yatırım müjdesi ile Aydın’a gidiyor. Eroğlu ayrıca 61 milyonluk 5 tesisin temelini atacak.

Veysel Eroğlu: Burdur'un tüm sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof, Dr, Veysel Eroğlu, Burdur ziyareti kapsamında yaptığı açıklamada, Burdur ilinin tüm sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya’ya 30 yeni yatarım!

Bakan Veysel Eroğlu, Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Eroğlu, Kütahya’ya bakanlığı ile ilgili 30 yeni yatarım müjdesi verdi.

Veysel Eroğlu: 5 ayda 3,5 milyar kiralık yatırım yaptık!

Veysel Eroğlu "Haziran ayının başından itibaren yaklaşık 5 aylık süre zarfında büyük çoğunluğu bakanlığıma ait olan toplam 418 adet tesis ve eserin temel atma ve açılışlarını gerçekleştirdik. Tesislerin toplam yatırım bedeli ise 3,5 milyar lirayı aşıyor.

Veysel Eroğlu, belediye başkanlarını alt yapı konusunda uyardı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, belediye başkanlarına alt yapı çalışmaları kapsamında, sokaklarda yaptıkları kaza çalışmaları konusunda seslendi.

Veysel Eroğlu: GAP'ı 2019 yılında tamamlayacağız!

GAP'ın gıda üreten ve dünyaya ihraç eden 'üretim ve ihracat merkezi' olacağını belirten Veysel Eroğlu, “GAP'ı 2019 yılında tamamlayacağız” dedi.

veysel eroğlu aydında temel atma törenine katılacak Haberi

veysel eroğlu aydında temel atma törenine katılacak


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın Valiliği'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, hükümet olarak 11 yıldır destan yazıp, büyük işlere imza attıklarını söyledi.


İktidara geldiklerinde, Türkiye'nin ekonomik anlamda kötü durumda olduğunu belirten Eroğlu, Türkiye'nin, AK Parti iktidarıyla çok önemli mesafeler aldığını ifade etti.


Eroğlu, AK Parti hükümetinin, tüm olumsuzlukları gidermenin yanı sıra kimsenin hayal edemeyeceği projelere imza attığını vurgulayarak, şöyle devam etti:


"IMF'ye borcumuzu kapattık. Gezi'den önce faiz, yüzde 4,5'lara indi. Soyulan banka devri kapandı. Ayrıca vatandaşa borçlar vardı; zorunlu tasarruf fonu 13,5 katrilyon, KEY ödemesi 3,5 katrilyon. Bunları da ödedik. Merkez Bankası'nın kasası boştu. 17 Aralık'tan önce neredeyse 136 milyar dolara çıkarttık. Bu yetmiyormuş gibi bir taraftan iç ve dış borçları, IMF borcunu ödüyorsun, ayrıca Merkez Bankası'nın kasasını dolduruyorsun. Bir de...