01 / 05 / 2024

Veysel Eroğlu uşak

Veysel Eroğlu uşak

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak'taki kentsel dönüşümle ilgili değerlendirmelerde bulunarak “Uşak, Ege Bölgesi’nin en şirin ve özellikli illerinden biri haline gelecek” diye konuştu.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Uşak'taki kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak'taki kentsel dönüşümle ilgili değerlendirmelerde bulunarak “Uşak, Ege Bölgesi’nin en şirin ve özellikli illerinden biri haline gelecek” diye konuştu.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: Barajlarımız yüzde 60 oranında dolu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Veysel Eroğlu: 5 ayda 3,5 milyar kiralık yatırım yaptık!

Veysel Eroğlu "Haziran ayının başından itibaren yaklaşık 5 aylık süre zarfında büyük çoğunluğu bakanlığıma ait olan toplam 418 adet tesis ve eserin temel atma ve açılışlarını gerçekleştirdik. Tesislerin toplam yatırım bedeli ise 3,5 milyar lirayı aşıyor.

Veysel Eroğlu Balıkesir projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir'i Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri ve valilik ile el birliği içerisinde marka şehir haline getireceklerini söyledi.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e müjde!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 milyon liralık 8 yatırımın ardından bu kez 9 Eylül İzmir'in Düşman İşgali'nden kurtuluşu törenlerine katılmak için geldiği İzmir'de 9. projeyi açıklayacak...

Veysel Eroğlu Su Temini Projesi'nin son aşaması için KKTC'ye gitti!

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Su Temini Projesi'nin denizdeki son aşaması için KKTC'ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu kabul etti.

Veysel Eroğlu projeleri değerlendirdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye'de su konusunda ciddi sorun yaşandığını anımsatarak, "12 yıl önce birçok şehirde su yoktu. 76 şehrin su problemini çözdük" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'i turizm markası yapacağız!

Turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini belirten AK Parti milletvekili adayı Bakan Veysel Eroğlu, "Kruvaziyer, doğa ve sağlık turizminde İzmir'i marka yapacağız" dedi.

Veysel Eroğlu: Çeşme'de yeni konut alanları oluşturacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: Göcek koylarına çivi bile çaktırmam!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Fatih Çekirge geçtiğimiz gün gerçekleşen Göcek koyları ihalesiyle ilgili bir yazı kaleme aldı. Çekirge yazısında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun konuyla ilgili açıklamasına değindi..

Veysel Eroğlu Kahramanmaraş'ta 9 tesisin temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Kahramanmaraş'ı biz aynı zamanda sanayi değil zirai açıdan da diğer ormancılık faaliyetleri açısından da bir üretim ve ihracat üssü haline getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu Orman Genel Müdürlüğü Kampüsü'nü inceledi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Yenimahalle ilçesi Söğütözü mevkiindeki Orman Genel Müdürlüğüne ait arazi üzerinde yapımı devam eden “Orman Genel Müdürlüğü kampüs inşaatını inceledi.

Veysel Eroğlu uşak Haberi

Veysel Eroğlu uşak

Uşak kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak Belediyesi ziyaretinde Uşak’da yapılan çalışmaların diğer illere örnek olduğunu ifade ederek, “Uşak, Ege Bölgesi’nin en şirin ve özellikli illerinden biri haline gelecek” dedi.


Bakan Eroğlu’nun Uşak Belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin projeleri hakkında brifing verdi. Bakan Eroğlu’na Uşak ziyaretinde Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve protokol üyeleri de eşlik etti.


Burada bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak’a her türlü desteği sağlayarak büyük projelerin hayata geçmesini sağlayacaklarını belirtti. Eroğlu,” Belediye Başkanımız Nurullah bey çok çalışkan ve özellikle dev...