15 / 05 / 2024

Veysel Pişkin

Veysel Pişkin

BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Pişkin, Mehmet Özbey tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pişkin tarafından kuruldu.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Depremde yaptığı binalar yıkılan müteahhitten pişkin savunma

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde yurttaşlar tek yürek olmuş bir yandan bölgeye yardım yağdırırken bir yandan da bölgedeki inşaat şirketleri ve müteahhitler sorgulanıyor.

Veysel Mert'ten BDDK ve Birevim davasına ilişkin açıklama!

Birevim ortaklarından Veysel Mert, emlakkulisi.com'a özel BDDK ve Birevim aleyhindeki davaya ilişkin değerlendiremelerde bulundu.

'Çok pişman olursunuz' diyen İslam Memiş'ten TOKİ uyarısı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hükümetin sosyal konut projesine ilişkin "Bugüne kadar konut almayan, konut ihtiyacını gidermeyen her zaman pişman olmuştur. Önümüzdeki yıl pişman olmaya devam edecektir" yorumunu yaptı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emrah Apartmanı'nın müteahhitinden pişkin cevap!

İzmir'deki depremde 32 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun'un apartmanın ortak watsapp grubunda verdiği pişkin cevap 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Depremin ardından müteahhitlerden pişkin savunma: Şartlar öyleymiş!

İzmir depreminde yıkılan binaların müteahhitlerinden 7’si tutuklandı. Emniyet’te verdikleri ifadelerinde şüphelilerin benzer şeyler söylediği, “Biz binaları zamanın kurallarına uygun şekilde yaptık. Sonrasında bunları denetlemeyenler sorumlu” dediği ortaya çıktı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Bayram ve Cihan Pişkin tarafından kuruldu.

Holborn Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holborn Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Pişkin tarafından kuruldu...

Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe İlçesi, Veysel Karani Mahallesi, 9006 ada, 3 parsel ve Yakın Çevresindeki muhtelif taşınmazlara ilişkin 1/5000 ölçekli  plan bugün askıya çıkarıldı. 

Veysel Pişkin Haberi

Veysel Pişkin


BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Pişkin, Mehmet Özbey tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Matbaacılık, yayıncılık, ambalaj, ofset baskı faaliyetlerinde bulunmak, her türlü basım işlerini yapmak, resmi anlaşmalar yaparak anlaşmalı matbaa hizmetlerini vermek,  2-  Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması, çoğaltılması, dağıtımı, pazarlaması, tanıtımı, sergilenmesi. 3- Günlük, haftalık, aylık veya kısa ve uzun dönemli veya dönemsiz olarak Türkçe veya yabancı dilde gazete, dergi, kitap, ansiklopedi, risale, broşür gibi mevkuteyi çıkartmak, yurt içine ve yurt dışına yaymak, satmak ve pazarlamak. -İlanların gazete, dergi, kitap gibi süreli ve süresiz yayın organlarında yayınlanmasını sağlamak. 4-...