28 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki projeleri

Veysel Tiryaki projeleri

Başkan Veysel Tiryaki, Telsizler Blokları’ndaki kentsel dönüşüm sürecini mahalle sakinleriyle birlikte değerlendirdi. Veysel Tiryaki, "Kentsel dönüşümde söz hakkı vatandaşta. Vatandaş istiyorsa, o bölgede kentsel dönüşüm başlatırız.” dedi

Veysel Tiryaki: Cinderesi Canderesi olacak!

Veysel Tiryaki, Beşikkaya Cinderesi bölgesinde 230 kişiye tapu verdiklerinin altını çizdi. Bu bölgede çok yakında yepyeni bir yaşam alanı oluşturulacağını belirten Tiryaki, mahalle sakinlerinin merak ettiği tüm sorulara yanıt verdi.

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

Yenimahalle için 220 proje hazırlandı!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

Ankara Yenimahalle'de dönüşüm zamanı!

Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi aday adayları ve Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projelerini anlattı.

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm sırrı!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ, bir yandan tarihsel dokusunu korurken bir yandan da modern yapılarıyla çevresine ışık saçıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, hiçbir kurum ve kuruluşa tek kuruş borçlarının olmadığını vurguluyor...

Ankara İskitler MİA 2'de son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İskitler MİA 2 projesindeki hak sahipleri ile bir araya geldi.

Altındağ'da her yıl 20 bin konut inşa ediliyor!

Altındağ Müteahhitler Derneği'ni ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yılda yaklaşık 15-20 bin konut yapıldığını anımsattı...

Veysel Tiryaki projeleri Haberi

Veysel Tiryaki projeleri

 Bugüne kadar gerçekleştirdiği 10 kentsel dönüşüm projesiyle Altındağ’a değer kazandıran Başkan Veysel Tiryaki “Önemli olan vatandaşların istekleri… Zorla yıkım yapmam. Kimseyi mağdur etmem. Vatandaştan gelen talepler, bizim için önceliklidir. Vatandaş istiyorsa, o bölgede kentsel dönüşüm başlatırız.” dedi. 13 blokta 352 dairenin bulunduğu bölgede, nitelikli yapılar hedefleniyor.

“Son söz vatandaşın…”

Kentsel dönüşümün başlaması için bölge sakinlerinin yüzde 95 oranında mutabakata varması gerektiğini söyleyen Veysel Tiryaki, söz hakkının vatandaşta olduğunu ifade etti. Örnek Mahallesi’ndeki dönüşümün ada bazında değerlendirildiğine dikkati çeken Başkan Tiryaki, bölgenin kentsel dönüşüm için uygun olduğunu fakat vatandaş istemediği sürece tek bir yıkım yapmayacağını dile getirdi. Altındağ’daki mülkiyet sorununu giderdiklerini kaydeden Başkan Tiryaki, Altındağ’da dönüşüm projelerinin zorla değil vatandaşlarla anlaşarak yapıldığının altını bir kez daha çizdi.

“Hak sahipleri mağdur olmayacak.”

Tiryaki sözlerine şöyle...