21 / 05 / 2024

Veysel Tiryaki yeni projeleri

Veysel Tiryaki yeni projeleri

Mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Tiryaki, bu sabah Karakum, Solfasol, Baraj ve Bağlariçi Mahallelerinden gelen vatandaşlarla buluştu. Altındağ'da gerçekleştirilen dönüşüm ve yapılanmayı bölge sakinlerine anlattı...

Bak Yapı Bursa Veysel Karani projesi resmen başlıyor! 600 konutluk yeni proje!

Bak Yapı'nın Bursa Veysel Karani Mahallesi'nde inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Bak Yapı Veysel Karani projesinde 600 konut ve 50 dükkana yer verilecek.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

Yenimahalle için 220 proje hazırlandı!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

Ankara Yenimahalle'de dönüşüm zamanı!

Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi aday adayları ve Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projelerini anlattı.

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Veysel Tiryaki yeni projeleri Haberi

Veysel Tiryaki yeni projeleri

Mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Tiryaki, bu sabah Karakum, Solfasol, Baraj ve Bağlariçi Mahallelerinden gelen vatandaşlarla buluştu. Başkan Tiryaki, Altındağ'da gerçekleştirilen dönüşüm ve yapılanmayı bölge sakinlerine anlattı. Başkan Tiryaki'nin toplantısına büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri, bölgede gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları ve yeni dönemde gerçekleştirilecek olan projeler hakkında bilgi aldı, merak ettikleri soruları Başkan Tiryaki'ye sordu. 


GÖREVE GELDİĞİMİZDE ALTINDAĞ'IN YÜZDE 70'İNDE İMAR PLANI YOKTU 


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kaçak yapılaşmanın bu zamana kadar Altındağ'ı olumsuz yönde etkilediğini vurgulayarak "Göreve geldiğimizde Altındağ'ın yüzde 70'inde imar planı yoktu. Yüzde 85'i gecekondu, yüzde 75'inin imar planı olmayan ilçede, problemi çözmek için var gücümüzle çalıştık. Bugün Altındağ'ın hemen hemen yüzde 100'ünü imarlı hale getirdik. Bugün buralarda gerçek bir dönüşümden söz ediyoruz. 


Modern okulların, konutların yer...