17 / 05 / 2024

Veysel Yurdakul kim

Veysel Yurdakul kim

Veysel Yurdakul, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki Veysel Yurdakul kimdir?

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Yeni Bitlis Valisi Öztürk: Projelere ivme kazandıracağız!

Merkeze alınan Vali Veysel Yurdakul' un yerine İstanbul Küçükçekmece Kaymakamlığı' ndan Bitlis Valiliği'ne atanan Orhan Öztürk, başlatılan ve devam eden projelere ivme kazandırarak sürdüreceklerini söyledi...

Veysel Yurdakul kimdir?

Veysel Yurdakul, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki Veysel Yurdakul kimdir?

Belediyelerin denetimini kim yapar?

Belediyelerde iç ve dış denetim yapılır. İç ve dış denetim 5018 sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu hükümlerine göre yapılıyor. Peki, belediyelerin denetimini kim yapar? İşte belediyelerin denetimi mevzuatı...

Rayiç bedeli kim belirler?

Bir gayrimenkulün pazar değeri olarak da bilinen rayiç bedel, bir mülkün bugünkü piyasa koşullarındaki alım satım bedeli olarak tanımlanıyor. Peki, rayiç bedeli kim belirler? İşte yanıtı...

Veysel Eroğlu: İstanbul'u asla susuz bırakmayız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada, İstanbul barajlarındaki doluluk oranının yüzde 30 olduğunu belirterek, "Merak etmeyin alınabilecek tüm tedbirleri aldık" dedi.

Veysel Taşkın kimdir?

Veysel Taşkın, Turgay Cinerin sahibi olduğu UCZ Mağazacılık'ın çoğunluk hissesini sattığı isimler arasında yer alıyor. Peki, Veysel Taşkın kimdir? İşte Veysel Taşkın'ın biyografisi bu haberde...

Aidat borcunu kim öder? Eski ev sahibi mi? Yeni ev sahibi mi?

Konut aldığınızı ancak, konutun eski malikine ait ödenmemiş aidat borçları olduğunu farz edelim. Bu durumda aidat borcunu kim öder? Eski ev sahibi mi? Yeni ev sahibi mi? Eski aidat borcundan yeni malikin sorumluluğu nedir?

Veysel Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı!

ALTINDAĞ'da uyguladığı başarılı politikalarla Altındağ'ın çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sık sık davet edildiği toplantılarda, çalışmalarını ve deneyimlerini anlatıyor. Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı..

Veysel Eroğlu: Suruç Ovası'nda 950 bin dekar arazi suya kavuşacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: "Suruç Ovası'nda 950 bin dekar arazi suya kavuşacak. Suruç, Türkiye'nin en çok ürün üreten ve ihraç eden bir üssü haline gelecek" dedi

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesini kim kazandı?

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesi ne zaman yapıldı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı sözleşmesi ne zaman imzalandı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesini kim kazandı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı hakkında tüm bilgiler bu haberde...

Veysel Eroğlu Urla villalarıyla ilgili açıklama yaptı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir gazetecinin İzmir Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay'ın İzmir'de Urla ilçesindeki villalarla ilgili açıklamalarıyla ilgili sorusuna, şu yanıtı verdi...

Veysel Yurdakul kim Haberi

Veysel Yurdakul kim

Veysel Yurdakul kimdir?

1964 yılında Burdur'un Bucak ilçesi doğumlu olan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi-Maliye Bölümünü bitirdi.


1989 yılında mesleğe Çorum Kaymakam adayı olarak başlayan Yurdakul, 1990-1991 yılları arasında İngiltere'nin Southampton şehrinde, Greyland School'da İNgilizce dil eğitimi aldı. 


Bu süre zarfında İngiliz siyaset ve yönetim yapısı hakkında bilgiler edinen Veysel Yurdakul, 1992-2009 yılları arasında sırasıyla; Bozkurt, Hasankeyf, Demre Elmalı Kaymakamlıkları; Bayburt ve Giresun illerinde vali yardımcılıkları görevlerinde bulundu.


2004 yılında Nottingham Üniversitesinde "Türkiye'nin AB üyesi olması halinde birliğe yapacağı katkı"yı inceleyen mastır tezini hazırlayan Yurdakul 20 yıllık görev süresi boyunca; İngiltere, Amerika, İsrail, İrlanda, İsviçre, Finlandiya, Almanya, Bulgaristan, İspanya, Yunanistan ve Hollanda gibi birçok ülkede akademik toplantılara katıldı ve proje çalışmalarında bulundu.


2006 yılında AB Proje Yardım Ofisi...