17 / 05 / 2024

Veysel Yurdakul nereli

Veysel Yurdakul nereli

Veysel Yurdakul, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki Veysel Yurdakul kimdir?

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Veysel Eroğlu: İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İstanbul'da su kesilecek' dediler, bir sürü baraj resmi gösteriyorlar ben gülüyordum ancak İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var. Su medeniyettir, dolayısıyla suya çok büyük önem veriyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu: Ankara'nın suyunda problem yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şebekeden verilen suda hiçbir problem yok. Zaten Çamlıdere Barajı'ndan geliyor. Kesikköprü Barajı Mogan' ı beslemek için kullanıldı" dedi...

Veysel Eroğlu Elazığ'a 29 müjde birden verdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kanatlı Barajı ile birlikte 11 yatırımın temelini atmak üzere karayolu ile Malatya'dan Elazığ'a geldi. Elazığ Valiliği'ne giden Bakan Eroğlu'nu, Vali Ömer Faruk Koçak karşıladı...

Veysel Eroğlu, Rusya'da MDF fabrikası açılış törenine katıldı!

Hayat Holding'in Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. AŞ. tarafından yaptırılan MDF fabrikasının açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ile bir araya geldi...

Veysel Ekmen kimdir?

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen kimdir? Veysel Ekmen, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Veysel Eroğlu: Muş'a Alparslan 2 barajından su temin edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Muş'un ve bazı ilçelerinin içme suyunu Alparslan 2 barajından temin etmeyi planladıklarını açıkladı.

Veysel Eroğlu: Susuzluk sorunu için B planı devreye girdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "B planı devreye girdi. Gerekirse C planını devreye sokarız. Bu yıl İstanbul için herhangi bir sıkıntı olmayacak" dedi.

Veysel Eroğlu: Su sıkıntımız yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisarda, rahatsızlığı bulunan iş adamı Mehmet Çakmak'ı ziyaret ettiği otelden ayrılırken yaptığı açıklamada, yaz yağmurlarının önceki yıllara göre daha şiddetli olduğunu söyledi.

Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret etti!

Bir dizi ziyaret ve çalışma programı kapsamında ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması için tedbirler aldık!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması için tedbirlerin alındığını belirtti. Veysel Eroğlu, Hatay'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Veysel Eroğlu: Yer altı içme suyu şebekeleri mutlaka yenilenmeli!

İHA Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu " Genellikle Türkiye'de 7 yılda bir kuraklık söz konusu. Belediye başkanları yer altı içme suyu şebekelerini mutlaka yenilesinler" dedi.

Veysel Yurdakul nereli Haberi

Veysel Yurdakul nereli

Veysel Yurdakul kimdir?

1964 yılında Burdur'un Bucak ilçesi doğumlu olan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi-Maliye Bölümünü bitirdi.


1989 yılında mesleğe Çorum Kaymakam adayı olarak başlayan Yurdakul, 1990-1991 yılları arasında İngiltere'nin Southampton şehrinde, Greyland School'da İNgilizce dil eğitimi aldı. 


Bu süre zarfında İngiliz siyaset ve yönetim yapısı hakkında bilgiler edinen Veysel Yurdakul, 1992-2009 yılları arasında sırasıyla; Bozkurt, Hasankeyf, Demre Elmalı Kaymakamlıkları; Bayburt ve Giresun illerinde vali yardımcılıkları görevlerinde bulundu.


2004 yılında Nottingham Üniversitesinde "Türkiye'nin AB üyesi olması halinde birliğe yapacağı katkı"yı inceleyen mastır tezini hazırlayan Yurdakul 20 yıllık görev süresi boyunca; İngiltere, Amerika, İsrail, İrlanda, İsviçre, Finlandiya, Almanya, Bulgaristan, İspanya, Yunanistan ve Hollanda gibi birçok ülkede akademik toplantılara katıldı ve proje çalışmalarında bulundu.


2006 yılında AB Proje Yardım Ofisi...