08 / 05 / 2024

veysel yurdakul

veysel yurdakul

Nemrut kalderasında yapılacak jeopark için Bitlis'e gelen bilimadamları, Nemrut Krater Gölü 'nde incelemede bulundu. Yurdakul, dünyada 100 milyar dolarlık jeopark turizmi pastası bulunduğuna işaret etti

Türkiye'nin 2. jeoparkı Bitlis'e yapılacak!

Bitlis Valiliğince yürütülen proje kapsamında Tatvan ilçesi sınırlarında bulunan Nemrut kalderasına Türkiye'nin 2. jeoparkı yapılacak. Vali Yurdakul: "Özellikle jeolojik oluşumların olduğu yerler dünyadaki belli bilinçli turistler tarafından ilgi çekiyor"

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Veysel Eroğlu: İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İstanbul'da su kesilecek' dediler, bir sürü baraj resmi gösteriyorlar ben gülüyordum ancak İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var. Su medeniyettir, dolayısıyla suya çok büyük önem veriyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu: Ankara'nın suyunda problem yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şebekeden verilen suda hiçbir problem yok. Zaten Çamlıdere Barajı'ndan geliyor. Kesikköprü Barajı Mogan' ı beslemek için kullanıldı" dedi...

Veysel Eroğlu Elazığ'a 29 müjde birden verdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kanatlı Barajı ile birlikte 11 yatırımın temelini atmak üzere karayolu ile Malatya'dan Elazığ'a geldi. Elazığ Valiliği'ne giden Bakan Eroğlu'nu, Vali Ömer Faruk Koçak karşıladı...

Veysel Eroğlu, Rusya'da MDF fabrikası açılış törenine katıldı!

Hayat Holding'in Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. AŞ. tarafından yaptırılan MDF fabrikasının açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ile bir araya geldi...

Veysel Ekmen kimdir?

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen kimdir? Veysel Ekmen, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Veysel Eroğlu: Muş'a Alparslan 2 barajından su temin edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Muş'un ve bazı ilçelerinin içme suyunu Alparslan 2 barajından temin etmeyi planladıklarını açıkladı.

Veysel Eroğlu: Susuzluk sorunu için B planı devreye girdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "B planı devreye girdi. Gerekirse C planını devreye sokarız. Bu yıl İstanbul için herhangi bir sıkıntı olmayacak" dedi.

Veysel Eroğlu: Su sıkıntımız yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisarda, rahatsızlığı bulunan iş adamı Mehmet Çakmak'ı ziyaret ettiği otelden ayrılırken yaptığı açıklamada, yaz yağmurlarının önceki yıllara göre daha şiddetli olduğunu söyledi.

Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret etti!

Bir dizi ziyaret ve çalışma programı kapsamında ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması için tedbirler aldık!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması için tedbirlerin alındığını belirtti. Veysel Eroğlu, Hatay'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Veysel Eroğlu: Yer altı içme suyu şebekeleri mutlaka yenilenmeli!

İHA Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu " Genellikle Türkiye'de 7 yılda bir kuraklık söz konusu. Belediye başkanları yer altı içme suyu şebekelerini mutlaka yenilesinler" dedi.

veysel yurdakul Haberi

veysel yurdakul


Bitlis Valiliğince Nemrut kalderasında yapılacak jeopark için kente gelen bilimadamları, Nemrut Krater Gölü'nde incelemede bulundu.


Valisi Veysel Yurdakul, gazetecilere yaptığı açıklamada, bilimadamlarından oluşan bir heyetin kente gelerek projenin uygulanacağı alanda inceleme yaptığını belirtti.


Projenin kısa sürede hazırlanarak çalışmaların başlatılacağını vurgulayan Yurdakul, Türkiye'deki ikinci jeoparkı Bitlis'e kazandırmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.


Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan Türkiye'nin ilk jeoparkıyla ilgili Kula Belediye Başkanı'nın deneyimlerinden yararlandıklarını anlatan Yurdakul, alanda yapılan incelemenin ardından bilimadamları ile istişare içinde olduklarını ifade etti.


Yurdakul, dünyada 100 milyar dolarlık jeopark turizmi pastası bulunduğuna işaret ederek, Bitlis'in de bu pastadan faydalanması için var olan potansiyeli harekete geçireceklerini kaydetti.


"Bilim adamları, Nemrut'un dünyanın en iyi jeopark adayı olabileceğini söylediler" diyen Yurdakul, projenin hayata geçmesiyle 3 bin kişinin iş sahibi olacağını dile getirdi.


Yurdakul, projenin en kısa...