02 / 05 / 2024

Vezirköprüde kiralık işyeri

Vezirköprüde kiralık işyeri

Vezirköprü Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan 67 işyerini 16 Ekim 2014 Perşembe günü saat 11.00' de Belediye Encümeni huzurunda açık artırma ile kiraya veriyor.

14 adet iş yeri aylık 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor! Kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Bitlis ve Amasya'da yer alan toplam 14 adet iş yeri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor. İşte kiralama ile ilgili ayrıntılar ve ihale ilanları...

Ankara ve Çanakkale'de 20 adet iş yeri satışa çıkıyor! 

Ankara Çankaya ve Çanakkale'de yer alan 20 adet iş yeri satılıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

TÜRKŞEKER'den kiralık iş yeri!

Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü, fabrika binası içerisinde yer alan çay ocağını kiraya verecek. İşte detaylar...

Belediyeden o ilde satılık iş yeri fırsatı!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye'de yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden KDV'den muaf iş yeri fırsatı! İhalesi 2 Ekim'de!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan iş yeri KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Marmaris Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek! Yazlık bölgelerde kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Muğla İli Marmaris Belediye Başkanlığı, Muğla Marmaris'te yer alan beş adet iş yerini kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık iş yeri! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Nilüfer'de yer alan iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz tarihinde yapılacak.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

Vezirköprüde kiralık işyeri Haberi

Vezirköprüde kiralık işyeri


Vezirköprü Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan 67 işyerini kiraya veriyor. Söz konusu işyerlerinin ihalesi, 16 Ekim 2014 Perşembe günü saat 11.00' de Belediye Encümeni huzurunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile Vezirköprü Belediye Başkanlığı Makamı'nda yapılacak.




İHALE İLANI:


67 ADET İŞ YERİ KİRAYA VERİLME VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 3808


İLAN


VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


67 ADET İŞ YERİ KİRAYA VERİLMESİ


1) Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda nitelikleri belirtilen 67 adet iş yeri ayrı ayrı kiraya verilecektir.


Sıra No    MAHALLESİ    MEVKİ    CİNSİ    NO    TAHMİN EDİLEN AYLIK BEDEL    GEÇİCİ TEMİNAT


1    FAZIL AHMET PAŞA MAH.    KÖPRÜLÜLER CAD.(ATATÜRK İŞ MERKEZİ)    İŞYERİ    41/20    200.00 TL    72.00 TL


2    BAHÇELİEVLER MAH.    MUSTAFA...