29 / 04 / 2024

VHV Insurance

VHV Insurance

Almanya menşeli sigorta şirketi VHV Insurance Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, “Türkiye’nin iki lokomotif sektörü olan inşaat ve enerjideki hacim-büyüme oranı her yatırımcının iştahını kabartıyor” dedi..

Türkiye’deki inşaat iştah kabartıyor!

VHV Insurance Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, “Türkiye’nin iki lokomotif sektörü olan inşaat ve enerjideki hacim ve büyüme oranı her yatırımcının iştahını kabartıyor” dedi.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Mimar ve mühendisler sigortayı ihmal etmemeli!

Mimar ve mühendisler için sorumluluk sigortasının vazgeçilmez bir öncelik olması gerektiğini ifade eden VHV Reasürans Genel Müdürü Stahl, "Bu ürünle mimar ve mühendisler, ödemek zorunda kalabilecekleri tazminatları da güvence altına alıyor" dedi...

İnşaat projelerine reasürans desteği!

VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, Türkiye’de yerleşik bir reasürans şirketi olarak yatırım yaptıkları günden bugüne istikrarlı bir şekilde büyüme başarısını gösterdiklerini belirterek, “Mühendislik ve inşaat alanında çok güçlüyüz'' dedi.

Mimar ve mühendisler sigortayı ihmal etmemeli!

VHV Reasürans CEO’su Maximilian Stahl, inşaat ve altyapı projelerinin Türkiye’nin büyümesindeki en büyük paya sahip iş alanları olduğunu dile getirdi.

Maximilian Stahl'dan mimar ve mühendislere sigorta uyarısı!

VHV Reasürans CEO’su Maximilian Stahl, inşaat ve altyapı projelerinde görev alan mimar ve mühendislerin üçüncü kişilere yönelik sorumluluklarını mutlaka sigorta güvencesine alması gerektiğini dile getirdi.

Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri çekti!

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

VHV bina tamamlama sigortasıyla ilgileniyor!

VHV, bilgi birikimini Türkiye'de yeni uygulamaya konulan kefalet sigortası ve yalanda tanzim edilmeye başlanacak olan bina tamamlama sigortası alanlarında, Türk sigorta sektörü ile paylaşmak istiyor.

Maximilian Stahl: Bina tamamlama sigortası önemli!

VHV. tecrübesini Türkiye 'de yeni uygulamaya konulan kefalet sigortası ve yakında tanzim edilmeye başlanacak olan bina tamamlama sigortası alanlarında, Türk sigorta sektörü ile paylaşmak istiyor...

Bina bitirme sigortası daha da önem kazandı!

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahi, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti.

Maximilian Stahl: Bina bitirme sigortası önemli!

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti..

Maximilian Stahl: Bina bitirme sigortası daha da önem kazandı!

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti.

Maximilian Stahl: Türk inşaatçılar dünyada çok ünlü!

1919 yılında Almanya'da kurulan ve 2 yıl önce Türk pazarına giren sigorta şirketi VHV nin Türkiye irtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, inşaat ve enerji üretim tesislerinin sigortalanması konusundaki tecrübelerini Türk pazarı ile paylaşmak istedik

VHV Insurance Haberi

VHV Insurance

1919 yılında Almanya’da kurulan ve 2 yıl önce Türkiye pazarına giren sigorta şirketi VHV’nin Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, inşaat ve enerji üretim tesislerinin sigortalanması konusundaki tecrübelerini Türk pazarı ile paylaşmak istediklerini söyledi. Türkiye’deki inşaat ve enerji sektörünün yabancı yatırımcıların iştahını kabarttığını belirten Stahl, “İnşaat sektöründeki oyuncular, uluslararası pazarda da haklı bir üne sahipler. Enerji sektöründeki dışa bağımlılık ise, yatırımcıları daha verimli ve uzun ömürlü yatırımlar yapmaya yöneltiyor. Önümüzdeki yıllara yönelik yapmış olduğumuz piyasa ve büyüme potansiyeli araştırması sonucunda, inşaat ve enerji yatırımlarının GSYİH’nın üzerinde olacağını ortaya koydu. İnşaat sektörünün gelecek yıllarda lokomotif rolünü üstleneceğini öngörüyoruz. Bu durum, Türkiye’ye olan ilginin artmasına, ihracatın güçlenmesine ve ithalata olan bağımsızlığın azalmasına katkıda bulunacak” dedi.  


TÜRKİYE’DE BÜYÜYECEK

Türk sigorta piyasası ile...