27 / 07 / 2024

VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali

VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık, İnşaat ve Sanat Okulları Festivali kapanış töreninin ardından sona erdi.

Fuzul GYO 2024'te gayrimenkul projelerinden 529.4 milyon TL uluslararası satış hasılatı hedefliyor! 

Fuzul GYO 2024'te Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer projelerinden 529 milyon 447 bin TL uluslararası satış hasılat tutarı elde etmeyi hedefliyor. 

Sunset Kartal için geri sayım başladı! Kartal'a 1.200 yeni konut geliyor!

Avrasya Uluslararası İnşaat’ın, Kartal’da toplam 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçireceği 1.200 konutluk yeni projesi geri sayım başladı.

Konutta arz açığı için devlet ve müteahhit işbirliği yapmalı!

Avrasya Uluslararası İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki konut ve inşaat sektöründe son durum ne? Erişilebilir konut nasıl üretilir? İşte Sesli'nin o açıklamaları...

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Sunset Kartal projesiyle 1.200 yeni konut geliyor!

Sunset Kartal projesi Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor.

Ali Sesli: Gayrimenkulde fiyat artışı devam edecek!

Avrasya Uluslararası İnşaat A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli şirketin planlarını ve sektörün trendlerini anlattı.

Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi başladı!

İBB tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen "Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi-2019" başladı. Fuar, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenleniyor.

Avrasya Tüneli'ne Kore'den Yılın Yapısı Ödülü!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli uluslararası bir ödüle daha layık görüldü. Kore İnşaat Mühendisleri Derneği “Altın Kategori”de 2017 “Yılın Yapı Ödülü”nü Avrasya Tüneli’ne verdi.

Avrasya GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya GYO bağımsız denetim şirketi olarak Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve S.M.M.M. A.Ş.'nin genel kurulda ortakların onayına sunulmasına karar verdi.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Avrasya Tüneli dünyaya tanıtıldı!

20 Aralık’ta açılacak olan Avrasya Tüneli’nin tanıtımı için uluslararası medya temsilcileri davet edildi. AP ajansı tünelin içindeki test sürüşlerini dünyaya servis etti.

6. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali sona erdi!

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık, İnşaat ve Sanat Okulları Festivali kapanış töreninin ardından sona erdi.

Avrasya Geçiş Projesi'nin dünya çapında büyüklüğü tescillendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, "Uluslararası Tünel ve Yeraltı Yapıları Birliğince yılın projesi seçilen Avrasya Geçiş Projesi'nin dünya çapında büyüklüğü tescillendi" dedi.

VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali Haberi

VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali

Türksoy Genel sekreteri Prof. Ducen Kasseinov ve Kazakistan Lider Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Akademisinden (KazGASA) Rektörü Prof. Amirlan Kussainov’un girişimleri ile altı yıl önce başlatılan festivalin sonuncusu; Kazakistan, Rusya, Bulgaristan, Hollanda, Kırgızistan, Macaristan, Türkiye ve Ukrayna başta olmak üzere toplam 15 ülkeden mimarlık ve sanat konularındaki bilim adamlarının katılımıyla başarıyla tamamlandı. 


Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Yüksek öğretim kurumları arasındaki profesyonel işbirliği ve uyum çalışmalarını geliştirmek ve mezunların gelecekte ihtiyaç duyulacak uzmanlık alanlarına hazırlanmasını sağlamak, kuruluş amaçları arasında gösterilen festivalin birinci günü yapılan konuşmaların ardından Hollanda Han Üniversitesinden Prof. Alfred Meyers’in “Mimari Disiplinin Geleceği ve Anlamı” başlıklı sunumu büyük beğeni topladı.  Kendisi de bir mimar olarak mimaride yeni biçimler oluşturma hedefiyle yola çıkılıp da...