05 / 05 / 2024

Via Twins projesinde fiyatlar

Via Twins projesinde fiyatlar

Bayraktar İnşaat 'ın ' Business Class ' konseptiyle Ankara'da hayata geçirdiği Via Twins projesinin lansmanında, iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılaşıldı.

Erkaya Twins'te 3+1'ler 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Son 4 konutu kaçırmayın!

Erkaya İnşaat tarafından İzmir Menemen'de hayata geçirilen Erkaya Twins projesinde son 4 adet 3+1 konut kaldı. İşte Erkaya Twins projesi ile ilgili merak edilenler... 

Erkaya Twins'in lansmanı yapıldı! İzmir'in en yeni projesinde lansman fırsatları!

İnşaat sektöründe 25 seneyi geride bırakan Erkaya İnşaat'ın, Menemen Koyundere'de inşa ettiği Erkaya Twins'in lansmanı yapıldı.

Bayraktar 'Via'yı Ankara'ya taşıdı!

İstanbul'da peş peşe 'Via' konseptli projelere imza atan Bayraktar İnşaat, Via Twins projesiyle Başkent'e geliyor. Via Twins projesiyle iş dünyasına yeni bir pencere açmayı hedefliyor.

Via Twins ruhsatsız mı?

Gökdelenin sahibi Bayraktar İnşaat firmasının Via Twins ismini verdiği binayı yapı kullanma izin belgesi (iskan izni) olmadan devlete kiraladığı, bu nedenle binanın yasalara aykırı şekilde kaçak kullanıldığı öğrenildi.

Via Twins projesi Mart sonuna kadar kampanyada!

Bayraktar İnşaat'ın 'Business Class' konsepti ile Ankara'da gerçekleştirdiği Via Twins Projesi'nin tanıtıma özel avantajlı fiyatlarla satışı Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Via Twins projesinde avantajlar Mart sonuna kadar sürecek!

Bayraktar İnşaat 'ın ' Business Class ' konseptiyle Ankara'da hayata geçirdiği Via Twins projesinin lansmanında, iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılaşıldı.

Wia Twins Ankara'da ofislerin fiyatları 460 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat’ın ‘Business Class’ konseptiyle Ankara’da hayata geçirdiği Via Twins projesinin lansmanında, iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılaşıldı. Projede ofislerin başlangıç fiyatı 460 bin TL olarak belirlendi..

Söğütözü Via Twins projesi iş adamlarına tanıtıldı!

Bayraktar İnşaat'ın Söğütözü'nde yer alan Via Twins Projesi, 12 saat süren lansman ile basına tanıtıldı. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, açıklamalarda bulundu.

Via Twins’te lansmana özel kampanya için son 20 gün!

Başkentte Söğütözü’nde yükselen ayrıcalıklı ofis konforuyla iş dünyasının gözdesi haline gelen Via Twins’te lansmana özel avantajlı satışlar Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Ankara Via Twins satışta! Fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Başkent iş dünyası, havaalanından 27 km uzakta CIP Lounge konforunda buluştu. Bayraktar İnşaat’ın Via Twins Projesi iş dünyası ve basına “Business Class” lansmanla tanıtıldı.

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı 11 Mart'ta!

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Lima Twins Evleri satış ofisi!

Toplam 22 bin 223 metrekare alan üzerinde yükselen Lima Twins Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Lima Twins Evleri satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Selenium Twins'te icradan satılık daire!

Selenium Twins projesinde yer alan 10 kapı numaralı daire 2 milyon 300 bin TL bedelle İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 10 Şubat 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Via Twins projesinde fiyatlar Haberi

Via Twins projesinde fiyatlar

Projenin yüzde 20 olan kapalı satış hedefi ilk günden tutturuldu. Sabah saat 11.00'de başlayan ve gece saat 23.00'e kadar süren 12 saatlik VIP lansmanda konuklar, Boeing 737 uçak simülatörü ile uçuş serüveni de yaşadı. Via Tvvins'te lansmana özel fiyat avantajı ise Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Yine bu süreçte kiralamada da avantajlı fiyatlar uygulanacak. 



200 A+ ofis var 

Lansmanda proje hakkında bilgi veren Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, "Ankara'nın en prestijli iş merkezi olmasını öngördüğümüz Via Tvvins projesini, her ayrıntısıyla iş yaşamındaki güvenlik ve profesyonellik anlayışına uygun olarak gerçekleştirdik. Via Tvvins, hemen taşınma fırsatı ve esnek ödeme seçenekleriyle en doğru yatırım kararlarından biri olacak" dedi. Via Tvvins'in ilk 10 katı uluslararası bir oteller zincirine de ev sahipliği yapacağını...