08 / 05 / 2024

vialand 2015

vialand 2015

Eski taş ocağından, Türkiye'nin ve dünyanın gözde buluşma adresine dönüşen alışveriş ve yaşam merkezi olarak tanımlanan Vialand, 2015'te yeni yatırımlara hazırlanıyor.

Vialand Türkiye'nin güneyine yatırım yapacak!

Eski taş ocağından, Türkiye'nin ve dünyanın gözde buluşma adresine dönüşen alışveriş ve yaşam merkezi olarak tanımlanan Vialand, 2015'te yeni yatırımlara hazırlanıyor.

Vialand, 30 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Gürsoy Grup ve ViaProperties ortaklığında, 650 milyon dolar yatırım bedeliyle kurululan Vialand'ın Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, “2015’te ziyaretçi sayımızı 30 milyona çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Vialand Türkiye'nin Güney Bölgesi'nde yatırım yapacak!

Eski taşocağından, Türkiye’nin ve dünyanın gözde buluşma adresine dönüşen VIALAND, 2015 yılında da yenilikleri ile kendi alanında öncü olmaya devam ediyor..

Vialand basın toplantısı 25 Şubat'ta!

Yatırımları ve yaklaşımları ile sektörde fark yaratan Vialand, 25 Şubat 2015 Çarşamba günü gerçekleştireceği özel basın toplantısında yeni yatırımlarını ve projelerini ilk defa açıklayacak.

Vialand Emitt'te ziyaretçilerini bekliyor!

Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip EMITT, bu yıl kapılarını 22 – 25 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta 19. kez açıyor.Vialand Emitt'te ziyaretçilerini bekliyor.

Vialand açılış kapanış saatleri 2015!

Vialand açılış kapanış saatleri 2015 son durum haberimizde yer alıyor. Eyüp'te yer alan Vialand Eğlence Merkezi bilet fiyatlarında grup indirimleri ve kart avantajlarından faydalanmak mümkün.

Vialand giriş ücreti 2015!

İçinde birçok eğlence ünitesi, aynı anda 15 binden fazla ziyaretçi ağırlama kapasitesine sahip gösteri merkezi, restoran, mağaza ve sinema bulunduran Vialand giriş ücreti 2015 son durumu haberimizde yer alıyor...

Vialand bilet fiyatları 2015!

Mağazalar, restoranlar, eğlence üniteleri ve gösteri merkezinden meydana gelen Vialand bilet fiyatları 2015 son durumu belirlendi. Vialand bilet fiyatları yaş aralığı ve kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor.

Vialand 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak!

AVM, Tema Park ve otel bütünleşik konseptiyle dünyada başka bir benzeri daha olmayan Vialand, 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak. Vialand'in içindeki Vialand AVM'de, yeni yılın en eğlenceli alışverişi meraklılarını bekliyor.

Vialand'de Hedef: 2015 yılında 30 milyon ziyaretçi ağırlamak!

30 milyon ziyaretçi Vialand, dünya standartlarında bir tema parkı, açık ve kapalı alışveriş caddeleri, otel ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk eğlence ve yaşam entegre alanı olarak fark yaratmaya devam ediyor.

Bigg Mall Vialand’de ikinci mağazasını açıyor!

İlk mağazasını 2011 yılında Viaport’ta hizmete açan Bigg Mall, vites büyüttü. 2 Mayıs’ta Vialand’de ikinci mağazasını açacak olan marka, 2015 yılı sonunda 5 mağazaya ulaşmayı hedefliyor…

Vialand yurt dışından 4 teklif aldı!

İstanbul, geçen mayıs aynıda ilk büyük temalı eğlence parkı ile tanıştı. Bayraktar ve Gürsoy Grup ortaldığı ile faaliyete geçirilen Vialand, AVM'si ile birlikte yılda 30 milyon ziyaretçi bekliyor...

Bimeks 2015'te mağaza sayısını 150'ye çıkarmayı hedefliyor!

Bimeks 2015'te mağaza sayısını 150'ye çıkarmayı hedefliyor. Beyaz eşya ve klima satmaya da başladı. Satın almalarla yüzde 50 büyümeyi planlıyor. Bimeks Yüksekova ve Şırnak'a mağaza açacak...

vialand 2015 Haberi

vialand 2015

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm merkezinin odağında bulunan Vialand, yaklaşık 2500 kişiye sağladığı iş olanakları ile bölgenin istihdamına ve aynı zamanda sosyo-kültürel gelişimine de katkıda bulunuyor. Ekonomiye geçen yıl ürettiği iş hacmiyle toplamda 200 milyon Avro katkı sağlayan şirket, 2015'yılında Türkiye'nin Güney Bölgesi'ne yatırım yapmayı...