02 / 05 / 2024

Vıaland AVM milano sirki

Vıaland AVM milano sirki

Dünyanın en ünlü sirkleri arasında yer alan Milano Sirki, 24 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında sömestr tatili boyunca VIALAND Gösteri Merkezi’ nde çocukları bekliyor...

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Başakşehir V Mall AVM için düğmeye basıldı!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı.

Korupark AVM'de kiralar sabitlendi!

DÖVİZ kurlarında son dönemde yaşanan ani artışları, kiraların ağırlıkla döviz kurları üzerinden ödendiği AVM'lerde de kira ödemelerini gündeme getirdi.

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta!

Vıaport Asıa, Houses & Suites, Vıaport Venezia, Vıaland ve Vıaport Marina projelerinde imzası olan Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta gerçekleşecek.

AVM sahipleri dolar kurunu sabitledi!

DÖVİZ kurlarındaki yükseliş pek çok sektör gibi yabancı para cinsinden kira ödeyen AVM’lerdeki mağazaları da vurdu.

VII. AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart'ta!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart 2015’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

VIALAND, bayramda rekor kırdı!

Türkiye'nin eğlence ve alışveriş anlayışına farklı bir boyut kazandıran VIALAND Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Kurban Bayramı'nda 510.000 ziyaretçiye ev sahipliği yaparak, yeni bir rekora daha imza attı.

Vıaland AVM milano sirki Haberi

Vıaland AVM milano sirki

24 Ocak’tan itibaren Atlantis Joypark Aile Eğlence Merkezi'ndeki bowling ve çeşitli oyun üniteleri de çocuklu ailelere keyifli saatler yaşatacak.


Türkiye'nin ilk tema parkı VIALAND, 24 Ocak-9 Şubat 2014 tarihleri arasındaki sömestr tatilinde çocuklara çok özel eğlence seçenekleri sunuyor. Dünyanın en ünlü sirkleri arasında yer alan ve gittiği her ülkede büyük ilgi gören Milano Sirki, Sirkav Sirk Organizasyon ile sömestr tatili boyunca VIALAND Gösteri Merkezi'nde olacak.


Sevimli Köpekler, Jonklör Angelo, Hulo Hoop, Vahşi Bengal Kaplanları, Palyaço Rossi, 'Kafes İçinde Motor Show', Tehlike Çemberi, Komik At Gösterisi, Halı Show, Komik Zebra, Hava Kuşak ve Ünlü Sihirbaz Yarda, unutulmaz bir eğlence için çocukları bekliyor.


50 TL üzeri alışverişe bilet hediye!


Gösteriler Pazartesi 19:30, Salı 17:00 ve 19:30, Çarşamba 14:00, 17:00 ve 19:30, Perşembe ve Cuma günleri...