03 / 05 / 2024

Vialand AVM yanında 5 yıldızlı otel

Vialand AVM yanında 5 yıldızlı otel

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

1940 yılında TBMM'nin hemen yanında 19 bin 700 liraya icradan satılık daire!

1940 yılında Ankara'dan konut almak isteyenler için icradan satılık daire paylaşıldı. TBMM'nin hemen yanında yer alan 3 katlı binanın bir katı 19 bin 700 liraya icradan satılmış.

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Samsung Galaxy A23’e 500 TL indirimle sahip olun! 699 TL değerindeki bileklik saat yanında hediye! 16 Ocak fiyat listesi

Samsung Galaxy A23’e 500 TL indirimle sahip olun! 699 TL değerindeki 100 adetle sınırlı Samsung Galaxy Fit2 R220 akıllı bileklik saat yanında hediye veriliyor. İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Vestel’de çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere 2 bin 500 TL'ye varan indirim! Bugün son sakın kaçırma!

Vestel çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere bin 500 TL ya da 2 bin 500 TL'ye varan indirim kampanyasını başlattı! İşte kampanya detayları…

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Evleneceklere süper teklif! Beyaz eşya yanında TV alımına tam 1000 lira indirim! Vestel 16 Kasım 2022 fiyat listesi…  

Vestel, kasım ayına özel süper bir fırsatla karşınızda. 30 Kasım’a kadar geçerli kampanyada beyaz eşya alırken yanına televizyon alanlara anında 1000 lira indirim uygulanıyor. İşte Vestel 16 Kasım 2022 fiyat listesi…

CarrefourSA’da internet kırtasiye ürünlerinde dev indirimin yanında 60 TL indirim! 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Herkes okul öncesi kırtasiye ürünlerinde eksikliklerini tamamlamaya çalışırken, dev indirimler CarrefourSA’dan geldi. Tüm ürünlerde dev indirimin yanında 300 TL üzeri alıverişlerinizde 60 TL direkt indirim. İşte 1 Eylül 2022 CarrefourSA Fiyat listesi…

Çay ve ayçiçeğin yanında fiyatı zam üstüne zam alan şekerle ilgili flaş gelişme! Markete koşun

Çayın yanı sıra art arda zam alan ürünler arasında yer alan şekerle ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Şekerle ilgili yeni bir indirim kampanyasına gidildi.

AVM’ler kira zammında yasal sınırı dinlemiyor!

Daha önce zamda yasal sınırı yükseltmek için bakanlıkla bir araya gelen, geçen hafta ise dövizle fatura kesmeye başlayan pek çok AVM, yasal sınırı aşıyor. AVM kiralarında neler oluyor? Sektör ve marka temsilcileri ne diyor?

AVM kiralarında yeni düzenlemeler yolda!

Tüketiciyi ilgilendirmese de kira ve ortak gider alışveriş merkezlerinin ana gündem maddeleri arasında yer aldı. AVM kiralarında yeni düzenlemelerin deveye alınması planlanıyor.

Yapı Kredi yüzde 0,89 faizli konut kredisiyle müşterilerinin yanında!

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen yaptığı açıklamada, "3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Ramazan Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız" dedi.

Vialand AVM yanında 5 yıldızlı otel Haberi

Vialand AVM yanında 5 yıldızlı otel

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm merkezinin odağında bulunan ve alışveriş caddeleri, Tema Park, Vialand Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran Vialand'ı, yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand, 2014'te ürettiği iş hacmiyle ekonomiye toplamda 200 milyon euro katkıda bulundu.  


Vialand'ın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, etkinlikler ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi.  


Alişoğlu, toplam 600 bin metrekarelik bir alanda konumlanan Vialand'ın, Türkiye'de ilk defa hepsi birbirinden farklı mağaza cephelerine sahip benzersiz alışveriş merkezi mimarisiyle de dikkati çektiğini kaydetti. 


Perakende dünyasından tekstile, gıdadan son teknolojiyle donatılmış eğlenceye, sergi alanlarından Türk ve...