02 / 05 / 2024

Vialand bileti nereden alınır

Vialand bileti nereden alınır

İstanbul'da temapark ve alışveriş merkezinden oluşan Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Ramazan'da 3 milyon ziyaretçi ağırladı. Ramazan Bayramında ise arife günü de dahil olmak üzere toplam 500 bin kişi Vialand'i tercih etti.

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Online Milli Piyango bileti! Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Milli Piyango bileti ne kadar? soruları yılbaşı yaklaşırken hız kazandı. İşte milli piyango biletine dair detaylar!

Milli Piyango bileti kaç TL? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Yılbaşına yaklaşırken vatandaşlar, “Milli Piyango bileti kaç TL? Milli Piyango bileti nereden alınır?” sorularını soruyor. İşte detaylar!

Emlakçılık sertifikası nereden alınır?

Gayrimenkul danışmalığı yapmak istiyorsanız öncelikli olarak sertifika programlarına katılım sağlamanız gerekiyor. Emlakçılık sertifikası için gerekli şartlar neler? Emlakçılık sertifikası nasıl alınır? Emlakçılık sertifikası nereden alınır?

Çilek, Vialand'de mağaza açtı!

'BiTurbo' araba yatakların yarış rampasında sergilendiği, 'Black Pirate Köpek Balığı' masanın su altı dünyasında teşhir edildiği Çilek Vialand mağazası ile tema parktan çıkan çocuklara ulaşması hedefleniyor.

Emsal kira bedeli nereden öğrenilir?

Emsal kira bedeli; kira ücreti alınmayan veya düşük alınan durumlarda bağlayıcı olan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Peki emsal kira bedeli nereden öğrenilir? İşte yanıtı..

Vialand Pakistan ve Kazakistan'a açılıyor!

Vialand'ın tema park konsepti yurtdışına açılıyor. Vialand Genel Müdürü olan Tolga Alişoğlu, markayı Pakistan ve Kazakistan'a taşıyacaklarını belirterek "Pakistan'da yapımı devlet üstlenecek. Biz işleteceğiz" dedi.

İskan nereden alınır?

İskan belgesi, inşaat çalışmaları biten yapılar için yapının oturum izninin verildiğini gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki söz konusu iskan belgesi nasıl alınır? İskan nereden alınır?

Vialand AVM İstanbul Shopping Fest'in kapanış gecesi sponsoru oldu!

İstanbul Shopping Fest'in (İSF) katılımcılarından ve kapanış gecesi sponsoru Vialand Alışveriş Merkezi, 'Efsane indirim' günü ile alışveriş tutkunlarına indirim fırsatları sunacak, indirim, 29 Haziran günü saat 21:00 ile 22:00 arasında yapılacak...

Vialand, Balkan Çocuk Festivali'ne ev sahipliği yaptı!

“Balkan Çocuk Festivali”, Balkan Voleybol Birliği’ne üye olan ülkelerin çocuklarına voleybolu sevdirmeyi ve sporun birleştirici yönünü göstermek amacıyla, büyük bir coşkuyla Dünyanın eğlence merkezi Vialand'de gerçekleştirildi.

Bahar Uzun: Nereden ev almalı ve nasıl bir araba almalıyım soruları birbirine paralel!

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun gayrimenkul ve araç yatırımlarını kaleme aldı. Bahar Uzun, Nereden ev almalı ve nasıl bir araba almalıyım soruları birbirine paralel...

Vialand AVM'den 75 TL'lik alışveriş yapana Tema Park biletlerinde yüzde 10 indirim!

9 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Vialand AVM'den 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Vialand Tema Park biletlerinde geçerli olacak % 10 indirim kuponu kazanacak.

Vialand, İstanbul'a gelen turist sayısını yüzde 15 artırmayı planlıyor!

Bünyesinde bulundurduğu AVM ve Tema Park konsepti ile dünyada bir ilki gerçekleştiren Türkiye'nin eğlence dünyası VIALAND, 21. kez düzenlenen Dubai Arabian Travel Market Fuarı’nın yıldızı oldu.

Vialand bileti nereden alınır Haberi

Vialand bileti nereden alınır

Vialand, sadece bayram süresince 6 milyon TL ciro yaptı. Bayram süresince Vialand AVM'nin günlük ziyaretçi sayısı 100 bini buldu. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: "Bayramda İstanbul'dan giden çok kişi oldu. 


Buna rağmen Vialand olarak hem İstanbul'da kalanlara, hem de tatilde İstanbul'a gelmeyi tercih eden yerli ve yabancı turistlere hizmet verdik. Özellikle Ramazaıı'ın ikinci yarısından itibaren turist ziyaretçi sayımız oldukça arttı. 

Ramazan'da Körfez Bölgesi'nden, İran. Ürdün ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen çok sayıda turist misafirimiz oldu. Balkan ülkelerinden de günü birlik turlarla Vialand'e gelenlerin sayısı oldukça yüksekti. Bu hareketlilik bizim de trafiğimizi hızlandırdı. Arife günü ile birlikte sadece bu Ramazan Bayramı'nda, yani 4 günlük süreçte, Tema Park olarak 6 milyon TL'lik ciro...