03 / 05 / 2024

vialand çevresi kentsel dönüşüm

vialand çevresi kentsel dönüşüm

Geçen yıl açılan dev Vialand projesiyle birlikte çevresindeki konutların fiyatları ikiye katlandı. Bölgeye değer katan Vialand projesiyle birlikte, çevresindeki evlerin akıbeti ne olacak merak konusu. Vialand'ın çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı?

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüme tepki!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, kentte Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, vatandaşların verilen metrekare fiyatlarına tepki gösterdiğini dile getirdi. CHP’li Görgöz, “Biz halkımızın malını, mülkünü kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Nevşehir Kalesi ve çevresine kentsel dönüşüm ödülü!

Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Nevşehir Belediyesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'İdealkent Projesi yarışmasında Düzenleme Kurulu tarafından ödüle layık görüldü.

Nevşehir'deki yeraltı şehri History Channel'de tanıtılacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin çalışmaları esnasında ortaya çıkan dünyanın en büyük yeraltı şehri için çekimler yapıldı...

Antalya Balbey kentsel dönüşüm projesinde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Kentsel Sit Alanı ve Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde sona gelindiğini söyledi

Dünyanın müze konseptli ilk caddesi ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ni dünyanın ilk müze konseptli caddesi haline getirecek ve bambaşka bir çehreye kavuşturacak Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ni 11 Ocak’ta ihaleye çıkarıyor.

Rumi Mehmet Paşa ve Ayazma Camii çevresi imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Rumi Mehmet Paşa Cami ve Çevresi ile Ayazma Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

vialand çevresi kentsel dönüşüm Haberi

vialand çevresi kentsel dönüşüm


Eyüp Yeşilpınar'da yer alan Türkiye'nin en büyük eğlence merkezi Vialand, bölgede emlak değerlerini yükseltti. 1 milyar 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Vialand, Via Properties ve Gürsoy Grup ortaklığı tarafından inşa edildi. 


Bölgede ise Vialand'ın çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı olmayacak mı merak ediliyor. Eyüp Belediyesi, Vialand çevresinde kentsel dönüşüme başlayacak mı?




Vialand ev fiyatlarını ikiye katladı


Mayıs 2013'te açılışı yapılan Vialand projesiyle bölgedeki evlerin fiyatlarında yüzde 100 artış oldu. Bölgede 2+1 daireler için ortalama 120 bin - 130 bin TL fiyat belirlenirken, şimdi fiyatlar 250 bin - 260 bin TL'ye yükseldi.




Vialand çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı?



Bölgeye değer kazandıran dev Vialand projesiyle birlikte çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı sorusu soruluyor. Ancak Vialand'ın çevresinde Eyüp Belediyesi'ne ait herhangi bir kentsel dönüşüm projesi...