02 / 05 / 2024

Viaport AVM sömestr etkinlikleri

Viaport AVM sömestr etkinlikleri

Türkiye’nin en eğlenceli yaşam merkezi Viaport, sömestr’da minik ziyaretçilerine karne hediyesi sirk getiriyor. Dünyaca ünlü Circo Luna, 23 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında Viaport otoparkında olacak.

Öğrenciler dikkat! Başarılı olanlara 5104 lira

Milyonlarca öğrenci dört gözle beklediği sömestr tatilinin tadını çıkarırken bir destek programı daha devreye alındı. 5 bin 014 TL para ödenecek. Peki, devletin dereceye giren öğrencilere vereceği 5.104 TL nasıl alınabilir? İşte tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Öğrencileri sevindiren karne hediyesi! Karneni götür 5.104 TL’yi al!

Öğrencinin uzun bir süredir beklediği sömestr tatili başladı. Karnesini alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir müjde geldi. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Bu kampanya, hem çocukları hem de büyükleri sevinçten zıplatacak! MediaMarkt az önce duyurdu!

MediaMarkt’tan, çocuklar için yeni kampanya! Mediamarkt Türkiye, ülke genelinde okulların sömestr tatili nedeniyle az önce yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Teknosa sömestr tatiline özel kampanlarına devam ediyor. Gençlere yönelik yaptığı 'karne hediyeniz teknosada' avantajı ile Casper VIA F30 Plus telefonları 1000 TL indirimle veriyor. İşte detaylar

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Radisson Blu Kayseri sömestr döneminde doldu!

Kayseri şehir merkezinde yer alan Radisson Blu Kayseri, şehrin en yeni 5 yıldızlı oteli olarak son yıllarda kayakçıların gözdesi haline geldi.

Viaport AVM yılbaşında açık mı?

Viaport AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport AVM yılbaşında açık mı? Viaport AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Viaport AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

Viaport AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Viaport AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Viaport AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi!

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Viaport AVM sömestr etkinlikleri Haberi

Viaport AVM sömestr etkinlikleri

Minik ziyaretçilerin eğlence merkezi, ebeveynlerin vazgeçemediği adreslerden biri olan Viaport Asia’da sirk heyecanı başlıyor. Viaport otoparkında kurulan devasa çadırda, Circo Luna Sirki’nde Afrika Jambo Show’dan sihirbaz gösterilerine, palyaço gösterilerinden, kafes içinde motor show’lara kadar heyecan ve adrenalin dolu pek çok show sergilenecek. Tehlike çemberi ile korkulu heyecanlar yaşayacak olan ziyaretçiler, tekli trapez gösterisiyle de eğlencenin doruğuna çıkacak. Biletlerin Viaport gişeleri ve Biletix’ten satışa sunulduğu gösterinin biletlerinin bir kısmı, Viaport ziyaretçilerine sosyal medya üzerinden düzenlenecek yarışmalarla da hediye edilecek. Sirk gösterileri hafta içi 15:00 - 19:00, hafta sonu ise 13:30, 16:30, 19:30 saatlerinde 3 seans halinde gerçekleşecek. 



Viaport’ta minikler tatilin tadını çıkaracak…


Go kart, Ponny, bowling, sinema, lunapark ve oyun parklarıyla minikleri eğlendiren Viaport, 15 kişilik animasyon ekibiyle de sömestr boyunca eğlenceyi...