17 / 05 / 2024

Viaport Marina açılıyor

Viaport Marina açılıyor

Dünyanın 6 fonksiyonlu tek marinası iddiası taşıyan Viaport Marina'nın inşaatı tamamlandı. Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla açılıyor.

Viaport Venezia AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Çipura marina: Viaport Marina açılıyor!

Via Properties tarafından 1 milyar lira yatırımla İstanbul Tuzla’da inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Via Properties, 'insanları denizle barıştırmayı' amaçlıyor.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Tuzla Viaport Marina açılışına son 10 gün!

Türkiye'nin dev projeleri arasında yer alan ve 1 milyar liralık yatırım bedeli bulunan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere 29 Mayıs'ta açmaya hazırlanıyor.

1 milyar TL'lik yatırım Viaport Marina açılıyor!

Dünyanın 6 fonksiyonlu tek marinası iddiası taşıyan Viaport Marina'nın inşaatı tamamlandı. Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla açılıyor.

Viaport Marina açılışa gün sayıyor!

İstanbul Tuzla’ya akvaryumlu, lunaparklı bir marina geliyor. Toplam 1 milyar TL’ye mal olacak Viaport Marina, çipura balığı şeklinde tasarlanmış. Marina, 750 yata ev sahipliği yapacak

Viaport Marina'nın oteli 2016 yılının yazına yetişecek!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, açılışa gün sayıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin eşsiz tasarımlı projesi Viaport Marina, Mayıs ayında kapılarını açıyor. Otel ve akvaryum ise 2016 yaz sezonunda açılacak.

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak. Tuzla Marina'daki istihdam ve kariyer imkânından Tuzla'da oturanlar yararlanacak..

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Anadolu Yakası Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor. Marinada AVM, tema park ve otel de ter alacak.

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Şanlıurfa'da Müslüm Gürses Müzesi açılıyor!

Müslüm Gürses adına, memleketi Şanlıurfa'da müze açılıyor, müzede sanatçının eşyaları sergilenecek

Çankaya Belediyesi yeni başkanlık binası yarın açılıyor!

Çankaya Belediyesi yeni başkanlık binası yarın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla açılıyor...

Panora GYO yüzde 75 nakit temettü garantisi ile halka açılıyor!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı çifte garanti ile 15-16-17 Mayıs'ta halka açılıyor...

Viaport Marina açılıyor Haberi

Viaport Marina açılıyor

Dünyanın 6 fonksiyonlu tek marinası iddiası taşıyan Viaport Marina'nın inşaatı tamamlandı. Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larından ikisine sahip tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla hizmet vermeye başlıyor. 


1 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Viaport Marina'da, 154 adet alışveriş ünitesi bulunuyor. Yüzde 90 kiralamaların tamamlandığı projede, denizin üzerinde alışveriş yapma Marina'da da "Outlet" konseptini hayata geçirdiklerini aktaran Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, dünyaca ünlü markaların şimdiden yerini aldığı belirtti. Viaport Marina içerisinde konumlanan özelliklerin dünyada hiçbir marinada bulunmadığını iddia eden Bayraktar, "Biz dünyada eşi olmayan bir projeye imza attık. Denizin ortasına kadar yürünebilen bir marina inşa ettik. Sosyal yaşamın kalbinin bundan sonra Tuzlada atacağına inanıyorum" diye konuştu. 


Vialand'den sonra, tema...