03 / 05 / 2024

Viaport Venezia açılıyor

Viaport Venezia açılıyor

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Viaport Venezia AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Çipura marina: Viaport Marina açılıyor!

Via Properties tarafından 1 milyar lira yatırımla İstanbul Tuzla’da inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Via Properties, 'insanları denizle barıştırmayı' amaçlıyor.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

1 milyar TL'lik yatırım Viaport Marina açılıyor!

Dünyanın 6 fonksiyonlu tek marinası iddiası taşıyan Viaport Marina'nın inşaatı tamamlandı. Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla açılıyor.

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Viaport Venezia satılık!

Viaport Venezia satılık daire fiyatları ile ilgili tüm bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede, toplamda 900 konut yer alıyor.

Otogar – Kirazlı metro hattı 16 Haziran'da açılıyor!

Otogar – Kirazlı metro hattı için geri sayım başladı. 21.7 kilometre uzunluğa sahip metro hattı 16 Haziran 2013'te açılıyor...

Shake Shack yarın İstinye Park 'ta açılıyor!

Shake Shack'in İstanbul'daki ilk şubesi 30 Mayıs'ta İstnye Park'ta açılıyor

Okçular Tekkesi 29 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

İstanbul Okmeydanı'nda yeniden inşa edilen Okçular Tekkesi, İstanbul'un Fethi'nin 560.yılında hizmete açılıyor...

Sultanbeyli İstanbulensis Gençlik Merkezi bugün açılıyor!

İstanbul Sultanbeyli'de çocuklar ve gençler için İstanbulensis Gençlik Merkezi bugün açılıyor...

Şanlıurfa'da Müslüm Gürses Müzesi açılıyor!

Müslüm Gürses adına, memleketi Şanlıurfa'da müze açılıyor, müzede sanatçının eşyaları sergilenecek

Çankaya Belediyesi yeni başkanlık binası yarın açılıyor!

Çankaya Belediyesi yeni başkanlık binası yarın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla açılıyor...

Panora GYO yüzde 75 nakit temettü garantisi ile halka açılıyor!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı çifte garanti ile 15-16-17 Mayıs'ta halka açılıyor...

Viaport Venezia açılıyor Haberi

Viaport Venezia açılıyor

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor. Outlet yaşam merkezi konseptinin öncüsü olan Viaport markası Avrupa Yakası'na taşınıyor. 

Viaport Venezia, 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşan alışveriş merkeziyle, Türkiye'nin Venedik konseptiyle tasarlanan "ilk" yaşam merkezi olma özelliğini taşıyor. 



1 km'lik kanallardaki gondollarıyla, İtalyan mimarisinin tüm detaylarının bir araya geldiği Viaport Venezia'da dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Nike Factory Store, Adidas, Reebok, Vakko, 4G Gizia, La Gazetta, Superstep gibi toplam 142 mağazasıyla dünya markalarının "outlet" olarak içinde bulunduğu Viaport Venezia'da, San Marco Meydanı'nın yanında yer alan yeme içme alanları da sosyal yaşamın adresini değiştiriyor.




Gaziosmanpaşa...