10 / 05 / 2024

Viatrans A.Ş. Qatar istanbul

Viatrans A.Ş. Qatar istanbul

Viatrans A.Ş.-Meydanbey Ortak Girişimi’nin otel, rezidans ve ofisten oluşan lüks karma projesi Quasar İstanbul; 27-29 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen Qatar Cityscape Fuarı’nda yoğun ilgi gördü...

İHH ve Qatar Charity Suriye'de 1400 konut inşa edecek!

İHH ve Qatar Charity kurumu Suriye'nin  kuzeyindeki Azez ilçesindeki siviller için 1400 konutluk projenin inşaatını başlattı.

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

Turkey Expo by Qatar kapılarını açtı!

"Turkey Expo by Qatar", başta gayrimenkul olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin katılımıyla başladı...

Katarlı yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Teknik Yapı, EXPO Turkey by Qatar Fuarı'na katıldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım, "Şimdi Katarlı yatırımcılar projeleri yerinde görmek ve incelemek için İstanbul’a geliyor." dedi. 

Türk şirketleri Katar'a çıkarma yaptı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2. Expo Turkey by Qatar ile Türk şirketlerinin Katar'a adeta çıkarma yaptığını açıkladı. 

Türk ve Katarlı müteahhitlere yatırım çağrısı!

Doha’nın şehir merkezindeki en yeni kongre ve fuar merkezi Doha Exhibition and Convention Center’da gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firması katıldı. 

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak!

Yaklaşık 150 Türk firmanın katılacağı Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak. 

2. Expo Turkey By Qatar başlıyor!

Türkiye-Katar arasındaki ilişkilerin artması yönünde atılan en önemli adımlardan birisi olarak planlanan  Expo Turkey By Qatar, 17 Ocak 2018'de ikinci kez kapılarını açıyor.

Türk şirketleri Expo Turkey By Qatar'da şov yaptı!

Katar'ın başkenti Doha'da bu yıl ilki düzenlenen Expo Turkey By Qatar 2017 Fuarı'nda Türkiye ve Katar işbirliği güç kazandı. Mediacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, fuarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Expo Turkey by Qatar gelecek yıl yüzde 20 büyüyecek!

Türk yatırımcı Expo Turkey by Qatar 2017’de bin 600 iş görüşmesi gerçekleştirdi. Mediacity Başkanı Hakan Kurt yaptığı açıklamada Gelecek yıl fuarı yüzde 20 büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.

Artaş İnşaat 10 projesiyle Expo Turkey By Qatar Fuarı'na katıldı!

Artaş İnşaat, Expo Turkey By Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı. Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı.

Viatrans A.Ş. Qatar istanbul Haberi

Viatrans A.Ş. Qatar istanbul


Viatrans A.Ş.-Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un en değerli arazilerinden Mecidiyeköy’deki eski likör fabrikası arazisinde konumlandırdığı Quasar İstanbul karma projesi; 27-29 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen Qatar Cityscape Fuarı’nda L20 numaralı standında yabancı yatırımcılarla buluştu. 


Fuarda yoğun talep gören Quasar İstanbul projesiyle ilgili değerlendirmede bulunan Viatrans A.Ş. – Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Projemize ilk günden bu yana yurtiçi ve yurtdışından yoğun talep var. Uzakdoğu, Ortadoğu ve  Avrupa’dan yatırımcılar, projemizde yer almak için yarışıyorlar. Uluslararası piyasalarda isim yapmış şirketler, bizi buluyorlar; özel randevu talep ediyorlar. MIPIM Fuarı’nda olduğu gibi Cityscape’de de yoğun ilgiyle karşılaştık” dedi.


Quasar Rezidans, Fairmont Quasar İstanbul, Fairmont Quasar Rezidans ve Fairmont Ofislerinin yer aldığı Quasar İstanbul karma projesi, 116 ile 518 metrekare arasında değişen 257 konut,...