29 / 04 / 2024

VİKO aldınlatma

VİKO aldınlatma

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Ali Koç, Los Angeles’tan ev aldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı iş insanı Ali Koç, Los Angeles'ta  14.5 milyon dolara süper lüks bir malikâne satın aldı.

Murat Övüç: 4 yılda 10 tane ev aldım!

Son dönemin en popüler sosyal medya fenomenlerinden olan Murat Övüç yaptığı açıklamada, "4 yılda 10 tane ev aldım. Garajda 4 tane araba var. Allah herkese nasip etsin" dedi.

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Vehbi Koç Vakfı Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı!

Koç Üniversitesi Hastanesi’ni işleten Vehbi Koç Vakfı (VKV) Sağlık Kuruluşları yönetimi Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı. Vakıf, 5 yılda Bodrum’a 30 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Mustafa V. Koç Golf Sahası hayata geçiyor!

İstanbul Golf Kulübü Üyeleri, Mustafa V. Koç’un anısına Riva’da yapılacak olan “Mustafa V. Koç Golf Sahası”nı kulübün başkanı Caroline N. Koç ev sahipliğinde düzenlenen bir saha turu ile incelediler.

Caroline Koç Riva'da 29 milyon dolarlık golf sahası kuracak!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç'un eşi Caroline Koç Riva'da 29 milyon dolara satın aldığı arsaya golf sahası kuracak. Caroline Koç, yaptıracağı sahaya eşi Mustafa Koç’un adını verecek.

VİKO sigorta kutularında güvenlik ve estetik bir arada!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi VİKO, sigorta kutularında da üstün kalitesini ortaya koyuyor. Bugün hemen her noktada aynı anda talep edilen iki kavram, güvenlik ve tasarım, VİKO sigorta kutularında buluşuyor.

Divan Cizre 2017'de açılacak!

Merhum Mustafa V. Koç’un temellerini attığı ve işletmesini Divan Grubu’nun, yatırımını ise Limçağ Turizm ve Otelcilik’in üstlendiği Divan Cizre, 2017’nin ikinci çeyreğinde konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

VİKO'dan sadelik sevenler için özel tasarım!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor. İşte o tasarımlar...

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

Bursa TOFAŞ Fabrikası’ndaki spor salonu açıldı!

Bursa TOFAŞ Fabrikası’nda yapımı tamamlanan, vefat eden Mustafa V. Koç’un adının verildiği spor salonu, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç’un katıldığı törenle açıldı.

Panasonic yangın algılama ve güvenlik çözümleri şimdi Türkiye’de!

VİKO by Panasonic, Türkiye’deki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Dünyaca ünlü Japon markası Panasonic, şimdi profesyonel yangın algılama sistemleri ve güvenlik çözümleriyle Türkiye pazarında... İşte ayrıntılar...

VİKO aldınlatma Haberi

VİKO aldınlatma

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor. Thea ULTIMA, kullanıldığı tüm mekanlarda sınırları zarafet ve incelikle çizerken üst sınıf dekorasyon zevklerini de VİKO kalitesi ve garantisiyle buluşturuyor. Cam, metalik, ahşap ve eloxal serilerine sahip olan Thea ULTIMA elektrik anahtarlarında, 4 farklı malzeme ile 14 farklı çerçeve rengi alternatifi bulunuyor. Tarz yaratmak üzere tasarlanan seride tasarım bütünlüğü için düşünülen detaylar da dikkat çekiyor. ULTIMA Serisi, Thea modüler mekanizmalar ile kombine edilebilme özelliği sayesinde, enerji tasarrufu ve konfor sağlayan komple çözümler sunuyor.


Elektrik anahtarlarında dekorasyon çözümlerine sınıf atlatan Thea ULTIMA’nın parlak metal seçeneği, mekanlara fütüristik bir hava kazandırıyor. Kendine has özel bir dokuya sahip olan ULTIMA Eloxal ise sağlam...