13 / 05 / 2024

Vildan Özbey

Vildan Özbey

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vildan Özbey ve Abdullah A.Q. Al-Rawhanı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Y. Caddesi'nde kuruldu.

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Naturaluna Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Naturaluna Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özbey ve Resmiye Özge Esen ortaklığında kuruldu.

Firuzköy Villaları Aralık'ta teslim! Özbey İnşaat'tan Avcılar'a 16 adet dubleks villa geliyor! 

Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda satışlar başladı. Projede 16 adet dubleks villa yer alıyor. Peki Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özbey, Ömer Mete ve Yusuf Sarıgüzel ortaklığında kuruldu.

Özbeyliler İnşaat Dekorasyon Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbeyliler İnşaat Dekorasyon Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Evren Özbey tarafından kuruldu.

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Çetinoğlu tarafından kuruldu.

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Metrekare İstanbul İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Metrekare İstanbul İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Özbey tarafından kuruldu.

Sovo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sovo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Vildan Mengi Çamaş tarafından kuruldu.

Dmr Yapsat İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Yapsat İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Vildan Ayhan tarafından kuruldu.

Vildan Özbey Haberi

Vildan Özbey

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vildan Özbey ve Abdullah A.Q. Al-Rawhanı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta  Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Y. Caddesi'nde kuruldu. 


Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT   a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya...