10 / 05 / 2024

Villa kiralama sektörü

Villa kiralama sektörü

Villa kiralama yapan Villa Burada erken rezervasyon verilerini inceleyerek, merak edilen bir rapor hazırladı. Rapora göre yurt içi lokasyonlarda en çok Kaş tercih edilirken Fethiye ve Bodrum onu izledi.

Emlak sektöründe devrim niteliğinde yeni model! Gayrimenkul alım-satım ve kiralama artık daha kolay olacak!

Versity, gayrimenkul sektörünün, dünya çapında  tahmini olarak 4 ila 6 milyon arasında profesyoneli olmasına rağmen dijital dönüşüm anlamında yeniliklere ayak uyduramaması karşısında sektörün modernleşip dijitalleşmesi için özel bir iş modeli geliştirdi.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Gayrimenkul sektöründe ezber bozuldu! Konut tercihleri sil baştan! 

Gayrimenkul sektöründe, arsalara olan talep yükselirken, yatırım amaçlı gayrimenkul alımları farklı yatırım araçlarına yöneldi ve yazlık kiralama alışkanlıklarında da değişiklikler yaşandı. Yani sektörde resmen ezber bozuldu. İşte ayrıntılar...

Araç kiralama sektörünün önlenemez büyümesi

Pandemiyle birlikte neredeyse yüzde yüzlere varan oranda daralan araç kiralama sektöründe salgından sonra yaşanan büyüme, yaşanan olumsuzluklara rağmen oldukça dikkat çekici.

Gayrimenkul sektöründe online teknoloji dönemi!

Koronavirüs salgını ile beraber gayrimenkul sektöründe dijitalleşme hız kazanmaya başladı.  Son zamanlarda alıcıların yüzde 89'u kiralama ve satın almalarını online gerçekleştiriyor. 

ABD'de gayrimenkul sektörü düşüşe geçti!

ABD Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM), tarafından açıklanan verilere göre; ülke genelinde Haziran ayında gayrimenkul ve kiralama sektörü gerileme kaydetti.

Ofis kiralama sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Pandemi nedeniyle birçok ofis çalışanı uzaktan çalışma sistemine geçti. Bu durum ile kuşkusuz ofis kiralama sektörünü büyük ölçüde etkiledi. Peki, ilerleyen günlerde ofis kiralama sektörünü neler bekliyor?

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Pandemi süreci inşaat sektöründe nasıl ilerleyecek?

Koronavirüs sürecinin ardından müstakil, villa, bahçeli ve balkonlu ev tercihleri arttı. Salgın sonrası süreçte inşaat sektöründe, şantiyelerde dijital dönüşümün gündeme alınarak e-şantiyeler oluşturulacağı, sosyal mesafe dolayısıyla daha geniş metrekareli ofislere talebin artacağı öngörülüyor.

11Sight emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı!

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Kira ödemelerinde TL dönemi sektörü sevindirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın gayrimenkullerde dövizle kiralama ve satışın önüne geçmek için gerekli çalışmaların yapılacağına yönelik açıklamaları sektör temsilcileri tarafından olumlu karşılandı...

Finansal kiralama ve inşaat sektörü bir araya geliyor!

“Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşması 25 Ocak Perşembe günü,İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek ve inşaat sektörü temsilcileri bir araya gelecek...

Leasing sektöründe kiralama alacakları arttı!

Leasing sektörü büyümeye devam ediyor. Finansal kiralama alacakları bu yıl ilk altı aylık dönem itibarıyla yüzde 24 büyüyerek 47,4 milyar TL seviyesini gördü.

Villa kiralama sektörü Haberi

Villa kiralama sektörü

Ekonomik tatil denince ilk akla gelen “erken rezervasyon fırsatları!” Erken rezervasyon döneminde villa tatili için en çok tercih edilen yurtiçi lokasyon ise Antalya - Kaş oldu. Arkadaş grupları mayıs-haziran aylarında erken rezervasyon fırsatını en çok kullanırken, çocuklu ailelerin tercihi temmuz-ağustos ayları oldu. Eylül-Ekim ise orta yaş üstünün tercih ettiği dönem. 


Villa kiralama yapan www.villaburada.com erken rezervasyon verilerini inceleyerek, merak edilen bir rapor hazırladı. Rapora göre yurt içi lokasyonlarda en çok Kaş tercih edilirken Fethiye ve Bodrum onu izledi. 


En ucuz kiralamalar ne zaman ve nereye yapıldı?

1 Nisan – 31 Ekim 2016 tarihleri arası kiralamalar incelendiğinde 150-TL günlük kiralama tutarı ile en ucuz kiralama 1-15 Şubat 2016 arasında Kaş’ta bulunan bir villaya yapıldı. Fethiye’ye giden tatilciler ise en ucuz kiralamayı 1-15 Mart...