18 / 05 / 2024

villa levent

villa levent

İstanbul'un en lüks semtlerinden Levent'in eski sakinleri ile işyerlerindeki sakinler arasındaki gerilime Büyükşehir Belediyesi el koydu.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Levent'te 6.3 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul 15. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent Mahallesi, 914 ada 477 parselde yer alan 235 metrekarelik bahçeli evi 6 milyon 310 bin 464 TL'ye satıyor...

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'a kaçak villa şoku!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te SİT alanında yer alan 30 milyon liralık villasıyla ilgili başlatılan kaçak villa soruşturması tamamlandı. Yalçın'ın 3 yıldan 10 yıla kadar hapis isteniyor...

‘Levent Çarşı’da konutlar ofis olmasın’ itirazına ret!

Türkiye’nin ilk toplu konut projelerinden biri olarak hayata geçirilen ve kentsel sit olarak tescil edilen Levent'te villa tipi evlerinin işyeri olarak kullanılmasına izin veren imar planı iptal edildi.

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 14 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa ve arsası vasıflı gayrimenkul 14 milyon 10 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 17 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Levent'te icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Levent Mevkii'nde yer alan 674,67 metrekare yüzölçümlü villa icradan satışa çıkarıldı.

Levent'te icradan 25 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Levent Mahalesi'ndeki villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükşehir Levent'teki villa sorunlarına el koydu!

İstanbul'un en lüks semtlerinden Levent'in eski sakinleri ile işyerlerindeki sakinler arasındaki gerilime Büyükşehir Belediyesi el koydu.

Levent'te icradan 3.3 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent mahallesinde bulunan villayı 3 milyon 300 bin TL bedelle 11 Eylül günü açık artırma ile ihale edecek.

Hadise, Levent Loft ve Elit Rezidans'tan birer konut aldı!

Hadise, bir buçuk yılda Levent Loft ve Elit Rezidans'tan birer konut ve Bodrum'da bir villa alarak emlak zengini oldu

Levent'te satılık 4 katlı ikiz villa 5 milyon 600 bin TL'ye! İcradan!

T.C. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul Levent'te bulunan 4 katlı ikiz villayı toplam 5 milyon 600 bin TL'den ayrı ayrı satışa çıkardı. İlk satış 09 Ocak 2012 Pazartesi günü 15:50-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek

villa levent Haberi

villa levent

Milyonlarca dolar değerinde mülklerin ve ünlü markaların yer aldığı Levent Çarşısı'nın etrafında dükkânlara izin verilirken, arka kısımlarda konutlar da yer alabilecek. Ayrıca dış temsilcilik, konsolosluk ve elçilik birimleri de yer alabilecek.


Türkiye'nin ilk toplu konut projelerinden biri olarak 1947 yılında inşa edilen Levent, 1975 yılından sonra başlayan değişim sonrasında zengin sınıfın tercih ettiği semt haline dönüştü. Milyonlarca dolar değerindeki müstakil evlerin yer aldığı bölge, lüks marka ve ofislerin de yoğunlaştığı alan oldu. Ofis ve dükkanlarla iç içe yaşamaya başlayan Levent'in eski sakinleriyle yeni gelen işyerleri arasında gerilimler de yaşandı.  


2008'de SİT alanı olarak belirlenen alandaki evler imara kapatıldı. Bahçeli ve merkezi konumuyla değeri katlanan yapılar, ünlü markalar için cazip hale geldi. Konutların çıkarılması gerektiğini savunan yeni yerleşimcilerle eski ev sahipleri...