30 / 04 / 2024

villa tipi sosyal tesis projeleri

villa tipi sosyal tesis projeleri

Sevgi Evleri, Korumalı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezleri, Engelsiz Yaşam Merkezleri ortalama 10 çocuğun yaşayabileceği, mutfak, salon vb. sosyal alanların da bulunduğu, evler inşa edilecek...

Gazetecilerin villa polemiği...

Gazeteci Fuat Uğur, sosyal medya platformu X'den yaptığı paylaşım ile Ömür Gedik'in oturduğu villa hakkında yorumda bulundu. Ömür Gedik'ten beklenen cevap gecikmedi. İşte ikili arasında yaşanan villa polemiği...

Sylvana İstanbul satışa çıktı! Yeni proje! 

Sylvana İstanbul projesinde villa satışları başladı. Projede 232 adet 4+1 villa tipi yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5+1 villa tipi konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

130 bin TL'ye 100 metrekare prefabrik ev fırsatı!

Konut fiyatlarının artması ile birlikte prefabrik evler önemli bir seçenek haline geldi. Bu kapsamda prefabrik ev yaptırmak isteyenler maliyet araştırması yapıyorlar. Peki, villa tipi bir prefabrik ev yaptırmanın maliyeti ne kadar? İşte tüm merak edilenler..

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Kiralık villalar ve butik otellerde koronavirüs yoğunluğu!

Koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde kontrollü normalleşme döneminin başlamasıyla beraber tatilciler, kalabalık oteller yerine villa tipi tesislere yöneldi. 

Kovid-19'la villa tipi otellere talep arttı!

Kovid-19 salgınıyla birlikte tatil yapmak isteyen vatandaşların tercihleri villa tipi otellerden yana oldu...

Koronavirüs salgınında tatil trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Tatil amaçlı olarak, villa tipi konutlar tercih ediliyor. Kiralık villalara talep artışı yaşanıyor...

Koronavirüs İstanbul'da konut fiyatlarını artırdı mı?

Koronavirüs salgını konut trendlerinde değişikliğe sebep oldu. Salgın sürecinde izole olmak isteyen ve kalabalıktan kaçmak isteyen vatandaşlar, villa tipi konut arayışlarını artırdı. Peki İstanbul çevresinde hangi ilçelerde konut arayışı arttı? Koronavirüs İstanbul'da konut fiyatlarını artırdı mı?

villa tipi sosyal tesis projeleri Haberi

villa tipi sosyal tesis projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde; Türkiye genelinde villa tipi 43 dev sosyal tesis inşa edilecek.  Sevgi Evleri, Korumalı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezleri, Engelsiz Yaşam Merkezleri ortalama 10 çocuğun yaşayabileceği, mutfak, salon vb. sosyal alanların da bulunduğu, evlerden oluşacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü proje ile Türkiye genelinde 43 sosyal tesis inşa edilecek.  


Kayseri de Sevgi Evi; İzmir, Adana, Denizli, Elazığ, İstanbul, Trabzon da 6 adet Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi; Ankara Sincan, Kocaeli, Konya da 3 adet Korumalı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşa edilecek.


Adıyaman, Afyon, Muğla Fethiye de 6 adet Engelsiz Yaşam Merkezi yapılacak.


Adana, Ankara Polatlı, Antalya, Balıkesir, İzmir Basın Sitesi, İzmir Bornova, Kırklareli Kofçaz, Nevşehir Avanos, Tekirdağ...