04 / 05 / 2024

Villeroy Boch karo serisi

Villeroy Boch karo serisi

Villeroy & Boch Karo tarafından geliştirilen yeni duvar ve de zemin serisi Venida’nın sahip olduğu gösterişli tasarımın arkasında yatan fikir işte bu şekilde ifade ediliyor.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

Villeroy and Boch Etiler mağazası, mimari tasarımı ile fark yaratıyor!

Villeroy & Boch’un ilham veren köklü hikayesi, temsil ettiği Avrupalı yaşam tarzı ile Etiler Mağazasında hayat buluyor. Dekorasyon trendlerini etkileyen koleksiyonların da yer aldığı mağaza Haziran 2016’dan itibaren hizmet veriyor.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Kalebodur, Cotto Cemento serisiyle şıklığı evlere taşıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

Villeroy Boch’un yeni tasarımıyla çağdaş yorum!

Renklerin ve ebatların, dekor ve aksesuarlarla uyumlu kombinasyonu: Villeroy Boch’un yeni tasarım konsepti MON CŒUR serisi… MON CŒUR, Villeroy&Boch’un da etkilediği 20. yüzyılın Jugendstil tarzının günüme uyarlanmış hali olarak öne çıkıyor.

Interface yeni koleksiyonunu satışa sundu!

Dünyada karo halının yaratıcısı ve pazar lideri Interface, dünyanın dört bir tarafındaki tekstil unsurlarından ilham alan yeni Skinny Planks koleksiyonu World Woven™’nı satışa sundu.

Anatolia Tiles, Cityscape Awards 2016 finallerinde!

Mimar Zafer Karoğlu ve Esen Akyar liderliğinde birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, tasarladığı Anatolia Tiles projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Anatolia Tiles projesi İzmir Aliağa’da inşa ediliyor!

Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğindeki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile ve Stone için tasarlanan Anatolia Tiles, İzmir Aliağa’da inşa ediliyor.

Yurtbay Seramik, stil sahibi banyolara yeni karo serileri sunuyor!

Günümüzde farklı bir stil yaratmak isteyen ev sahipleri, artık banyosunun tarzına evinin diğer bölümleri kadar önem veriyor, daha fonksiyonel olarak dekore ettiriyor. Bu doğrultuda banyoda kullanılan karolar da sürekli gelişim gösteriyor.

VitrA, PRO Color Aqua ile kaymaz zemin çözümleri sunuyor!

VitrA, özellikle SPA ve havuzlarda, kaymayan zeminler yaratmak isteyenlere, PRO Color Aqua ve Poolwood adını verdiği karo serilerini öneriyor.

Villeroy Boch karo serisi Haberi

Villeroy Boch karo serisi

Geçmiş ve modern çağ bir araya gelerek büyüleyici bir çapraz kültür oluşturmak için güçlerini birleştiriyor. Çeşitli kültürlerin farklı unsurlarının, sıcak renklerin uyumlu birliği ve altınlı, gümüşlü uygulamalarla harmanlanması yeni ve eskinin entregrasyonunu sağlıyor. Villeroy&Boch Karo tarafından geliştirilen yeni duvar ve zemin serisi Venida’nın sahip olduğu gösterişli tasarımın arkasında yatan fikir işte bu şekilde ifade ediliyor.


Venida, gri ve bej renklerinden oluşuyor. Altın ve gümüş gibi yüksek kalitede dekoratif unsurlar içeren şerit dekorlar zengin bir tasarımın yakalanmasını mümkün kılıyor. Altın ile gri, gümüş ile bej karolar kombinlenerek beklenmedik bir etki yaratıyor. Sırlı ve mat cilalı vilbostone porselen yer karoları estetik açıdan mükemmel alanların tasarlanmasına olanak sağlıyor. 


30x90cm gibi büyük boyutlara sahip Venida duvar karoları şık bir tasarıma sahip… Pürüzsüz ve yıkanmış görünüme...