16 / 06 / 2024

Villeroy Boch klozet

Villeroy Boch klozet

Yeni nesil açık kenarlı klozet tasarımı Direct Flush en yüksek seviyede temizliğe ve hijyene olanak sağlarken; modern formuyla da yaşantımıza yeni bir soluk katıyor.

Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna geliniyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy, ECB'nin önümüzdeki toplantı için seçeneklerini açık tuttuğunu belirterek “Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna yaklaşılıyor” dedi.

A101’de Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça klozet takımı 145 TL’ye düştü

A101’den uygun fiyatlı ürün almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 4 Ağustos’ta Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça fitilli klozet takımı 145 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

AMB üyesinden faiz çıkışı! 'Faiz artış döngüsü yaz aylarında sona ermeli'

AMB Üyesi ve Fransız Merkez Bankası Başkanı Villeroy, AB'de faiz artışlarının yaz aylarında sona ermesi gerektiğini ifade etti.

Bosch klima fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Klima alacaklar, Bosch marka klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Boch klima fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Banyolarda akıllı klozet modellerinin sayısı artıyor!

Her geçen gün daha fazla akıllanan banyolarda, akıllı klozet modellerinin sayısı da artıyor. Suyu ve oturağı ısıtarak otomatik bir yıkama gerçekleştiren modeller, sensörler sayesinde yaklaşıldığında kapağını otomatik olarak kaldırıyor.

Ideal Standard Aquablade ödül kazandı!

Ideal Standard’ın klozet sifonunda devrim yaratan teknolojisi Aquablade, Build It Award 2016’da ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’ seçildi.

Villeroy and Boch Etiler mağazası, mimari tasarımı ile fark yaratıyor!

Villeroy & Boch’un ilham veren köklü hikayesi, temsil ettiği Avrupalı yaşam tarzı ile Etiler Mağazasında hayat buluyor. Dekorasyon trendlerini etkileyen koleksiyonların da yer aldığı mağaza Haziran 2016’dan itibaren hizmet veriyor.

Enez Sahil Düzenleme Projesi fiyaskoyla sonuçlandı!

Saros Körfezi Gülçavuş Köyü sahiline Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle özel mülkiyete ait alanda izinsiz olarak uygulanan Enez Sahil Düzenleme Projesi arsa sahibinin şikayeti üzerine kabinler sökülüp fiyaskoyla sonuçlanınca geriye 'hatanın göstergesi' olarak 'klozet' kaldı…

Guggenheim Müzesi'ndeki som altından klozet dikkatleri üzerine çekiyor!

New York'taki Guggenheim Müzesi, ziyaretçileri som altından klozetini denemeye çağırıyor.

Villeroy Boch’un yeni tasarımıyla çağdaş yorum!

Renklerin ve ebatların, dekor ve aksesuarlarla uyumlu kombinasyonu: Villeroy Boch’un yeni tasarım konsepti MON CŒUR serisi… MON CŒUR, Villeroy&Boch’un da etkilediği 20. yüzyılın Jugendstil tarzının günüme uyarlanmış hali olarak öne çıkıyor.

Villeroy Boch klozet Haberi

Villeroy Boch klozet

Villeroy & Boch DirectFlush ile en hijyenik çözümü sunuyor: Su kanalsiz klozet, benzersiz su akışı ve sıcramayı engelleyen formu ile 100% yüzey temizliği sağlıyor. Bu devrim yaratan klozet, zaman tasarrufunu da beraberinde getiren bir temizlik kolaylığı sunuyor. Su tüketimini minimize eden modern yıkama teknolojili yeni nesil DirectFlush klozetler, aynı zamanda çevre dostu!



DirectFlush’ın avantajları:  

Hijyen:

Kanalsız klozet sayesinde kolay bakım ve temizlik

Klozet iç yüzeyinin 100% yıkanabilmesine olanak veren su akışı

Özel mekanizma sayesinde suyun dışarı sıçramaması


Verimlilik:


3,5 veya 4 litre su tüketimi


Tasarım:

Çekici ve zamansız tasarım 

Her banyoya kolaylıkla uyum sağlama

Subway 2.0 DirectFlush klozet icin gizli montaj sistemi



Birçok yenilikçi özelliğinin yanında, stil ve yüksek kalite için de beklentileri sonuna kadar karşılayan DirectFlush klozetler, 15 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında geçerli lansman kampanyası ile özel...