02 / 05 / 2024

vimer ihbar

vimer ihbar

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin şikayetleri almak üzere "VİMER-189" ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirdi.

Bina sakinleri dikkat! Bu durumu ihbar etmeyen kat maliklerine maddi ve manevi ceza uygulanacak!

Son zamanlarda artan asansör kazanları ile ilgili değerlendirme yapan Avukat Dr. Ali Önal, asansör arızalarında bina sakinlerinin üzerine düşen görevleri açıkladı.  

Deprem sonrası Küçükçekmece'deki bina için kırmızı alarm! Hasar ihbarı üzerine bina incelemeye alındı!

Bugün Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedilirken, Küçükçekmece'deki 4 katlı binanın hasarlı olduğunda dair gelen ihbar üzerine inceleme başlatıldı. 

Riskli binada oturan kiracılar aman dikkat: Kentsel dönüşüm için başvuru yapamazsınız ama ihbar edebilirsiniz! 

Riskli binada oturanlar için yeni yasanın ardından yol haritası belli oldu. Söz konusu yasada riskli bina tespitinde kiracıya başvuru hakkı verilmiyor. Ancak Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na ihbar yapılabiliyor. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İhbar tazminatında bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkı!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren ihbar tazminatında, bilinmeyenler gün yüzüne çıktı. EYT'liler ve normal çalışanlar açısından ihbar tazminatında merak edilen sorular ve yanıtları açıklandı...

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Altın yatırımcılarına acil kodlu uyarı geçildi. Piyasalarda alarm verildi. O altını görürseniz koşarak uzaklaşın

Altın yatırımcılarına yönelik çok önemli bir uyarı yapıldı. Altın fiyatlarının son dönemde yükselmesinin ardından sahte altın arttı. Sahte altın olduğunu fark ederseniz kesinlikle dükkanı ihbar etmeniz gerekiyor.

DASK, 26.5 Milyar TL'yi aşan tazminat ödemeleriyle dikkat çekiyor!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 560 bin hasar ihbarını alarak gerçekleştirdiği tazminat ödemelerinin 26.5 milyar TL'yi aştığını duyurdu.

Emekliler bu haber sizi ilgilendiriyor! Bunu yapmazsanız ihbar tazminatı alamazsınız!

Emeklilerin dikkatine! İhbar tazminatı alamazsınız. İş akdini fesheden tarafın ödemek zorunda olduğu bu tazminattan, emeklilik gerekçesiyle işten ayrılanlar maalesef yararlanamayacak.

DASK'ın tazminat ödeme tutarı 24 milyar liraya yaklaştı! 519 bin 851 adet hasar ihbarı yapıldı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), bugün itibarıyla DASK'a 519 bin 851 adet hasar ihbarı geldiğini ve tazminat ödeme tutarının 24 milyar liraya yaklaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kadroya alınan taşeron işçiler için emsal karar! Tazminat ve izin alacakları bu şekilde hesaplanacak!

2018 yılında kadroya alınan taşeron işçilerinin ihbar ve kıdem tazminatı ile yıllık izin alacaklarının hesaplanması konusunda taşeronluk dönemindeki çalışma sürelerinin de dikkate alınması gerektiği kararına vardı.

DASK’ta ödenen tazminat tutarı 6,5 milyar lirayı aştı! Hasar ihbarı nasıl yapılıyor? Tazminatlar hangi bankaya yatıyor?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından konutları hasar gören veya yıkılan sigortalılara ödenen tazminat tutarı 6,5 milyar lirayı aştı. DASK yetkilileri 117 milyar liralık ödeme kapasitesine sahip olduklarını belirtti

Deprem bölgesinde 20 bin gıda denetimi yapıldı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetleri değerlendiren Tarım ve Orman Bakanlığı 1084 personelle bölgedeki 10 ilde görev yapıyor.

DASK'ın hasar ödemesi 2 milyar lirayı aştı! 326 bin 895 hasar ihbarı yapıldı! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) bugün itibarıyla 2 milyar 51 milyon 353 bin 256 Türk Lirası hasar ödemesi yapıldığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

vimer ihbar Haberi

vimer ihbar

Hazine ve Maliye Bakanlığından, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin şikayetleri almak üzere "VİMER-189" ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirdiğini bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle haksız fiyat artışı ve stokçuluğa ilişkin şikayetlerini "VİMER-189" ihbar hattına iletebilecekleri belirtildi.

Açıklamada, "Haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapmak suretiyle vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olan fırsatçılarla ilgili süreç, yasal işlem başlatılmak üzere bakanlığımızca yakından takip edilmektedir." ifadesi...