19 / 05 / 2024

vinç kiralayıp prefabrik ev mi çaldılar

vinç kiralayıp prefabrik ev mi çaldılar

İddiaya göre Modern Sanayi Sitesi'ne gece gelen 6 kişi depo içerisine girerek 145 bin lira değerinde 11 tane 2+1 prefabrik evi çalıp kiraladıkları vinç ile kamyonete yükleyip götürdü.

TOKİ duyurdu! 44 ilde KDV'den muaf arsa satışı başladı...

Deprem nedeni ile vatandaşlar zemini sağlam bölgelerden arsa alıp prefabrik ev yapmaya yoğun ilgi gösteriyorlar. Bu kapsamda da devletin de prefabrik ev yapanlara verdiği hibe, arsalara olan talebi giderek artırdı. KDV'den muaf arsa satışı için TOKİ görevlendirdi. İşte haberin ayrıntıları...

2+1 prefabrik ev kaç para? 2 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemin en gözde yapılarından biri oldu. Kolay yapımı, sökülüp takılabilen yapısı ve maliyeti ile arsalarını değerlendirmek isteyenlerin listesinde yer almaya başladı. Peki prefabrik evlerin özellikleri nelerdir?

“Arsa alıp prefabrik ev yapayım” diyenler dikkat! Bu tuzağa sakın kanmayın!

Depremin ardından Trakya’da, bir arsa alıp üzerine konteyner ya da prefabrik ev koymak isteyen kişilere dolandırıcıların tarlaları imarlı arsa diye satmaya çalıştığı belirtildi. Konuya ilişkin Evrensekiz Belediyesi de bir uyarı yaptı.

Prefabrik ev sökülüp takılır mı?

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler ya da başka birine ait prefabrik evi almayı planlayanlar bazı detayları öğrenmek istiyor. İşte o detaylar!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Konut sitelerindeki dış cephe kiralanabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü köşesinde yöneticilerin konut sitelerindeki dış cepheyi kiralayıp kiralamayacağı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Daş Durmuş tarafından kuruldu.

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapuyla satan ve kiralayan örgüt yakalandı!

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapu ve sözleşmelerle kiralayıp sattıkları iddia edilen tokatçılar örgütü yakalandı. Örgüt üyelerinin, bilgi ve belge temin etmek için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri öğrenildi.

Artık herkes ev kiralayıp satamayacak!

Türkiye genelinde kayıtlı kayıtsız 300 binden fazla emlakçıyı yakından ilgilendiren düzenlemede geri sayım başladı. Yönetmelik kapsamında yaklaşık 26 bin emlak işletmesi yetki belgesi alırken, bu tarihe kadar başvuru yapmayanlar ise 1 Nisan itibariyle emlakçılık yapamayacak.

İstanbul'da 9 villa kiralayıp dolandırıcılık yapan çete yakalandı!

Çin’den İstanbul’a gelip 9 villa kiralayan bir çetenin, o evleri adeta dolandırıcılık kampına dönüştürdüğü ortaya çıktı...

Çöp dönüşüm firmaları arazileri kiralayıp kaçtı! 

Çöp dönüşüm firmaları yurt dışından getirdiği çöpleri dönüştürmek için yurda sokuyor. Firmalar vatandaşların depolarını ve arazilerini çöp için kiraladı. Yüksek kira ödeyeceğini beyan eden firmalar çöpleri almaya gelmedi. 

Antalya'da kiralık ev dolandırıcılığı!

Antalya'da kiraladığı evi, internet sitesine koyduğu ilanla kiralayıp 7 kişiyi dolandıran B.Y. isimli dolandırıcı yakalandı.

Blueground yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti!

İdeal lokasyonlarda özenle seçilmiş mülkleri kiralayıp eşyalı dairelere dönüştüren Blueground, New York merkezli ünlü girişimci Kevin Ryan'dan alarak toplam yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti.

vinç kiralayıp prefabrik ev mi çaldılar Haberi

vinç kiralayıp prefabrik ev mi çaldılar


Adana'da yaşanan ilginç hırsızlık olayında 6 zanlı, kiraladıkları vinç yardımı ile mobilyacılar sitesindeki bir işyerinde montajı bitmiş 11 adet prefabrik evi çaldı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Modern Sanayi Sitesi'ne gece gelen 6 kişi depo içerisine girerek 145 bin lira değerinde 11 tane 2+1 prefabrik evi çalıp kiraladıkları vinç ile kamyonete yükleyip götürdü. İşyeri sahibi, sabah depoya girdiğinde prefabrik evlerin olmadığını görünce Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne başvurdu. Polis, yaptığı incelemede hırsızların kiraladığı vinç şirketlerinin sahibine ulaştı. Bunlardan alınan ifade doğrultusunda prefabrik evlerin satıldığı yerler tespit edildi. Satın alan kişilerle temasa geçen polis hırsızlığı Müslüm G. (27), Kenan Ö. (30), Mehmet Ali S. (33) Aydın...