28 / 04 / 2024

Viranşehir arazi ihalesi

Viranşehir arazi ihalesi

Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan bir arsasını açık ihale usulü ile satışını gerçekleştirdi. İhale öncesi açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ihalelerin şeffaf ve basına açık yapıldığına dikkat çekti...

Viranşehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Viranşehir'de arazi kavgası: 5 yaralı!

Şanlıurfa Viranşehir'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

TOKİ Viranşehir 2. kademe ikmal inşaatı işi ihalesi yarın!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Viranşehir 2 kademe ikmal inşaatı işi ihalesi 15 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Viranşehir'de 7,1 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Viranşehir Satış Memurluğu Şanlıurfa İl, Viranşehir İlçe'nde yer alan tarlayı 7 milyon 108 bin 589,70 TL bedelle satışa sunuyor. Tarlanın satış ihalesi 3 Eylül'de yapılacak.

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Viranşehir arazi ihalesi Haberi

Viranşehir arazi ihalesi

Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan bir arsasını açık ihale usulü ile satışını gerçekleştirdi. İhale öncesi açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ihalelerin şeffaf ve basına açık yapıldığına dikkat çekerek, yurttaşların bazı kulaktan dolma sözlere itibar etmemesini istedi. 


Viranşehir Belediyesi Kışla Mahallesinde bulunan 605 ada, 20 parsel (İtfaiye yanı) ve 1.238.92 metrekare yüzölçümüne sahip arsası için ihale yaptı. Belediye hizmet binası ihale toplantı salonunda yapılan açık ihaleye Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun'da katıldı. Burun ihale öncesi basına kısa bir açıklama yaptı. 

İhaleler üzerine bazı söylentiler çıktığını belirten Burun : "Bazı kesimler ihalelerimizin usulsüz yapıldığını dair dedikodular yaydıklarını duyuyoruz. Görüyorsunuz, 4 kişi bu arsamız için ihaleye girmiş. 


Bizim için kurumun menfaati her şeyden önce gelir. En yüksek fiyatı veren arkadaşımıza ihaleyi vereceğiz. Burada...