13 / 05 / 2024

viranşehir sahra hastanesi

viranşehir sahra hastanesi

Şanlıurfa 'nın Viranşehir ilçesine sahra hastanesi kuruldu, AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre hastane, Suriye 'den gelecek hasta sayısındaki artış durumuna göre devreye girmesi planlanıyor...

Adana Büyükşehir'den sahra hastanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, TÜYAP Fuar Alanı’nda sahra hastanesi kurdu.

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 136 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Viranşehir'de 136 konut için başvuru toplanıyor!

TOKİ tarafından inşa ettirilen Viranşehir Konutları'nda bulunan 216 konuttan 136 tanesi için başvuru talebi toplanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 80 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 13 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 13 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Şanlıurfa Viranşehir AGG 136 konut başvuruları başladı!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 218 konuttan 136 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

AK Parti Konya Beyşehir Başkanı Mustafa Şenol yapımı süren Beyşehir Devlet Hastanesi'nin Haziran'da açılacağını söyledi. Şenol, hastanenin bölgenin en modern şekilde donatılmış hastanesi olacağını bildirdi.

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi için ilk kazma vuruldu. 75 yataklı hastane binası önemli bir ihtiyaca cevap verecek şekilde inşa edilecek.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

viranşehir sahra hastanesi Haberi

viranşehir sahra hastanesi


Sağlık Bakanlığı, Suriye'deki iç çatışmaların yoğunlaşması ve bu ülkeden ilçeye gelen yaralı sayısındaki artış nedeniyle tedbir amaçlı Viranşehir Devlet Hastanesi bahçesine tam donanımlı sahra hastanesi oluşturdu.


 Hastane, Suriye'den gelecek hasta sayısındaki artış durumunda devreye...