06 / 05 / 2024

viranşehir terminali açıldı mı

viranşehir terminali açıldı mı

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesinin 2. satış ofisi Bahçeşehir'de açıldı.

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Başkentlilerin merakla beklediği Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir’de açıldı. Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 3 milyon TL bedelle Mihraç Çetin tarafından açıldı.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi açıldı!

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi  Ümraniye’de 100 bin TL sermaye ile Serhat Ferhat Kapıcı tarafından açıldı.

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

viranşehir terminali açıldı mı Haberi

viranşehir terminali açıldı mı


Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali halkın hizmetine sundu.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELSAN A.Ş tarafından hizmet verecek olan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali bünyesinde bulunan büfe ve gişelerin kura çekimi yapılarak esnafa teslim edilmişti.


Viranşehir-Mardin karayolu üzerinde 5 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 17 bin 500 metrekare üzerinde, 16 yazıhaneden oluşan otogarda 20 otobüs peronu, 8 minibüs yazıhanesi ve 11 adet minibüs peronu yer alıyor. Kafeterya, restoran, çocuk oyun grubu, 8 adet dükkan, misafirhane, emzirme odası, sağlık kabini, 52 adet kırsal minibüs için oto park, 56 adet özel otopark, 12 adet ticari taksi, bay bayan soyunma odaları, kayıp eşya ve emanet bürosu, müdüriyet, bay ve bayan berber salonu, mescidin bulunduğu otogar modern...