19 / 05 / 2024

Viranşehir yol yenileme çalışmaları

Viranşehir yol yenileme çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

TOKİ Viranşehir Konutları satışta!

Başkakanlık TOKİ İdaresi Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde alt gelir grubu için olan daireleri satışa çıkardı

TOKİ Viranşehir Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu'nda yer alan 122 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 136 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Viranşehir'de 136 konut için başvuru toplanıyor!

TOKİ tarafından inşa ettirilen Viranşehir Konutları'nda bulunan 216 konuttan 136 tanesi için başvuru talebi toplanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 80 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 13 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 13 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Şanlıurfa Viranşehir AGG 136 konut başvuruları başladı!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 218 konuttan 136 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Viranşehir yol yenileme çalışmaları Haberi

Viranşehir yol yenileme çalışmaları


İlçe merkezlerin yanı sıra kırsalda da çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar  ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.


Kırsal mahallelerde daha yaşanılabilir koşulları oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tüm ilçe kırsallarından mevsim şartlarına bağlı olarak  çalışmalarını sürdürüyor.


Viranşehir kırsalında Tanyeli, Derince, Sayoba, Yüceler, Ulaklı, Alakonak, Kolağası, Büyük bardakçı, Binekli, Tomurcuk, Topuzgöl, Yolalan, Toklu, Kadıköy, Ballıca, Terzi, Defterdar, Kurumgazel, Başaran, Aslanbaba, Ziyaret yolu, Yuvalıca, Bahtiyar, Kurtulmuş, Sulutepe, Güleryüz, Çamurlu, Eyyübnebi, Binekli, Fareli, Karataş köyü, Alakonak, Ulaklı, Yüceler, Sayoba, Derince, Tanyeli, Karakuzu, Mehmetçik, Taşkaya, Bozca, Ekincik, Dedeköy, Kemberli, Talihli, Yazgüneşi, Gürpınar, Yıldız, Sakalar, Tunçbilek Mezra...