01 / 05 / 2024

vişnelik residences fiyat

vişnelik residences fiyat

Ankara Vişnelik Evleri Aralık 2012'de teslim edilecek, projede fiyatlar 250 bin liradan başlıyor

Ankara Vişnelik Residence'ta 270 bin liraya! Aralık'ta teslim!

Çankaya Vişnelik Residences'te güncel fiyatlar 270 bin liradan başlıyor, projedeki konutların 1 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor

Vişnelik Residences'ta 600 bin liraya 2+1! Son 2 konut!

Çankaya Vişnelik Residences'ta fiyatlar 250 bin liradan başlangıç gösteriyor, projedeki konutlar Aralık 2012'de teslim edilecek

Vişnelik Residences Ankara'da fiyatlar 280 bin liradan başlıyor!

Çankaya'da inşa edilen Vişnelik Rezidans'ta farklı konut tipleri bulunuyor, projede banka kredisine uygun konut fiyatları 280 bin liradan başlıyor

Böyle fiyat görülmedi! Grundig GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı!

Beyaz eşya sektörüne yönelik oldukça iddialı ürünler üreten Grundig, sınıfının en iyi ürünlerinden biri olacak bir bulaşık makinesiyle geri döndü. GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesini üreten Grundig, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünün fiyatıyla da herkesi şaşırttı.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Samsung Galaxy M34 5G, güçlü donanımı ve uygun fiyatıyla giriş seviyesine hükmediyor!

Samsung'un yeni modeli Galaxy M34 5G, etkileyici özellikleri ve cazip fiyatıyla giriş seviyesindeki kullanıcılara yönelik iddialı bir seçenek sunuyor.

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

ABD brent petrol fiyatı tahminini 7 dolar aşağı çekti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel ekonomik görünüme yönelik yükselen endişeleri gerekçe göstererek 2023 yılına ilişkin Brent tipi petrol fiyatı tahminini yaklaşık 7 dolar aşağı çekti.

BMW 8 serisi Mart zammı ne oldu? İşte BMW 8 serisi 14 Mart fiyat listesi

BMW 8 Serisi, BMW'nin o dönemdeki en lüks ve performans odaklı otomobili olarak üretildi. 1980'lerin sonlarında ve 1990'ların başlarında, BMW, üst sınıf  müşterilere yönelik bir grand tourer otomobil serisi üretme kararı aldı. İşte BMW 8 serisi 14 mart fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma neden oldu. Hükümetin yıkılan konutların yeniden yapılmasına yönelik açıklamalarından sonra demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Peki İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Hükümetin deprem konutları inşaatının hemen başlayacağına yönelik açıklamalardan sonra inşaat demirine gelen zamlar krize neden oldu. Peş peş gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Maliye Bakanlığı deprem fırsatçılarının tepesinde! Yapay fiyat artışı yapanlara göz açtırmayacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, fırsatçılara göz açtırmamak için başta emlak olmak üzere her sektörde fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları, Çin'de fiyat artışları konusunda önlem çabalarının alınmasına yönelik açıklamaların gelmesiyle birlikte düşüşe geçti. Demir fiyatları resmen dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

ABD Merkez Bankası Fed'in faizleri artıracağına yönelik gelen açıklamalar doları yükseltti. Doların yükselmesiyle dün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Araç sahipleri aman dikkat! Rus petrol ürünlerine tavan fiyat başladı!

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin, Rusya'dan deniz yoluyla taşınan dizel ve sıvı yakıt (fuel-oil) gibi çeşitli rafineri petrol ürünlerine yönelik ithalat yasağı başladı. Petrol ürünlerine tavan fiyat uygulaması bugün itibarıyla resmen uygulamaya girdi.

vişnelik residences fiyat Haberi

vişnelik residences fiyat

Çankaya'da 4 bin 874 metrekare inşaat alanında Asaş Yapı ve Akbayrak Yapı ortak girişimiyle yaşama geçirilen Vişnelik Residences 14 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. 83 konutun yer aldığı projede; stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor.