11 / 05 / 2024

Vista Hill Bodrum Evleri özellikleri

Vista Hill Bodrum Evleri özellikleri

GBC İnşaat tarafından Bodrum'un Gündoğan beldesinde inşa edilen Vista Hill Bodrum Evleri'nde, fiyatlar 450 bin liradan başlıyor. Projede konutlar 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Kuşadası Blue Vista Hill Otel icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi tarafından Hacı Feyzullah Mahallesi'nde bulunan Blue Vista Hill Otel satışa çıktı. Lüks otelin satış bedeli ise 80 milyon TL olarak belirlendi. 

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat!

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2 fiyat bilgisi ve proje detayları...

Vista Sunset'te fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Sunset Evleri Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te yükseliyor. Projenin yüzde 35'inin satışı tamamlandı.

Kiraz Grup’tan Marin Hill Bodrum Villaları geliyor!

Kiraz Grup tarafından hayata geçirilen Marin Hill projesi Bodrum'da yer alıyor.  Marin Hill Bodrum villaları lüks kavramını tümüyle yansıtıyor. 

Swisotel Residences Bodrum Hill fark yaratıyor!

Çağdaş Holding, şimdi de lüksün ve konforun buluştuğu bir projeye imza atıyor. Şehir merkezi ve denize yakınlığının yanı sıra manzarasıyla da özel bir tatil konsepti sunan Swisotel Residences Bodrum Hill, inşaat kalitesi ve malzemesiyle emsalleri arasında fark yaratıyor.

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2 geliyor!

Bodrum son yıllarda hem markalı konut üreten gayrimenkul şirketlerinin hem de otel zincirlerinin yeni adresi oldu. Yerel firmaların dışında İstanbullu müteahhitler de Bodrum’da yatırım yapıyor.

Swissotel Residence Bodrum Hill fiyatları!

Swissotel Residence Bodrum Hill projesi Çağdaş Holding imzası taşıyor. Projede 2+1'den 6+2'ye kadar konut alternatifleri bulunuyor...

Bodrum Gümüşlük Vista Sunset'te 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Derincam İnşaat tarafından, Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te huzurlu ve konforlu bir yaşam vaat eden Vista Sunset projesi inşaat sürecini tamamladı ve satışlara başlandı.

Vista Hill Bodrum Evleri özellikleri Haberi

Vista Hill Bodrum Evleri özellikleri

GBC İnşaat tarafından Bodrum'un Gündoğan beldesinde inşa edilen Vista Hill Bodrum Evleri'nde, fiyatlar 450 bin liradan başlıyor. 


DAİRELER DENİZE NAZIR 

Konutlar 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Toplam konut sayısı 29 olarak veriliyor. Bunların 15'i normal daire 14'ü ise villalardan oluşuyor. Teslimlerin 2016 yazında başlaması planlanıyor Şirket yetkilileri dairelerin tümünün deniz manzaralı olduğunu aktardı. Donatılar arasında iki yüzme havuzu, fitness merkezi, sosyal tesis, çocuk havuzu ve çocuk parkı gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. Proje dahilinde çocuklar için de çeşitli oyun alanları inşa edildiği dile getiriliyor.