13 / 05 / 2024

VitaNova Yalı örnek daire

VitaNova Yalı örnek daire

Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor..

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası devam eden Vesen Yalıları'nın örnek konutları görücüye çıktı. Teslimler Mart 2024'te!

Bitez Yalıları örnek dairesi tanıtıldı!

Bodrum'da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesinde örnek dairesi tanıtıldı. Projenin örnek dairesi ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor...

Örnek Yalıtım İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yalıtım İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Dursun tarafından kuruldu. 

Vitanova Yalı dairelerinde satış rekoru kırıldı!

Yalıkavak Mahallesi Tilkicik koyunda bulunan Vitanova Yalı daireleri 3 ayda 27 daire satarak egede satış rekoru kırdı.

Bodrum VitaNova Yalı'da 3 ayda 27 daire satıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Vitanova yalı daireleri 3 ayda 27 daire satarak egede satış rekoru kırdı. Toplam’da 36 daire bulunan sitede son 8 ev için ise çeşitli kampanyalar başlatıldı.

VitaNova Yalı 36 daireden meydana geliyor!

Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor..

İncek Blue'nun örnek dairesi hazır! 40 eve özel ödeme planı!

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

Bodrum Vita Nova Yalı projesinde yaşam başlıyor!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Tilkicik Koyu'nda hayata geçirilen Vitanova Yalı Daireleri, Club Flipper'ın hemen yanında bulunuyor. Denize 20 adımlık mesafede bulunan projede daireler oturuma hazır durumda.

Yalın Evler Göktürk örnek daire!

İstanbul Avrupa yakası Göktürk'te inşa edilen ve Keleşoğlu İnşaat ve de Zilal İnşaat tarafından inşa edilen Yalın Evler Göktürk örnek daire görselleri ni haberlerimizde bulabilirsiniz.

Yalın Evler Kemerburgaz örnek daire!

Yalın Evler Kemerburgaz örnek daire görselleri haberimizin içerisinde bulunuyor. Banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunan Yalın Evler projesi toplam 146 adet konut ve 10 adet mağazadan meydana geliyor

Göktürk Yalın Evler'de fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen Yalın Evler'de örnek daireler hazırlandı. Fiyatların 207 bin dolardan başladığı projede toplam 146 konut ve 10 dükkan bulunuyor...

Yalın Evler Göktürk'ün örnek dairesi 22 Nisan'da görücüye çıkıyor!

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat işbirliğiyle yaşama geçirilen Yalın Evler Göktürk'ün örnek dairesi 22 Nisan Salı günü Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş ve Zilal İnşaat Genel Müdürü Abdullah Sağlam’ın katılımıyla görücüye çıkıyor.

Yalın Evler örnek daire!

Yalın Evler örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. 146 adet konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor...

VitaNova Yalı örnek daire Haberi

VitaNova Yalı örnek daire

Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor. 85 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1 ve 4+1 dubleks konut seçeneklerinden meydana gelen Vitanova Bodrum İrtanki projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Türkiye'nin en önemli turistik bölgelerinden biri olan Bodrum Yalıkavak, dünyaca ünlü markası ve muhteşem koylarıyla yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Bodrum'un en gözde koylarından biri olan Tilkicik Koyu'nda 36 yalı dairesinden oluşan VitaNova Yalı Daireleri, Türkiye'nin tatil anlayışını değiştiren Club Flipper'ın en son gözde projeleri arasında yer aldı. 


Turizmci işadamı Ahmet Bayer, tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde VitaNova Yalı Daireleri, Bodrum mimarisinin modern bir anlayışla yeniden yorumlanmasından oluşan yalılar, denize 20 adım mesafede yer...