28 / 04 / 2024

VitaNova Yalı 36 daireden meydana geliyor!

VitaNova Yalı 36 daireden meydana geliyor!

Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor..



Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor. 85 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1 ve 4+1 dubleks konut seçeneklerinden meydana gelen Vitanova Bodrum İrtanki projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Türkiye'nin en önemli turistik bölgelerinden biri olan Bodrum Yalıkavak, dünyaca ünlü markası ve muhteşem koylarıyla yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Bodrum'un en gözde koylarından biri olan Tilkicik Koyu'nda 36 yalı dairesinden oluşan VitaNova Yalı Daireleri, Türkiye'nin tatil anlayışını değiştiren Club Flipper'ın en son gözde projeleri arasında yer aldı. 


Turizmci işadamı Ahmet Bayer, tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde VitaNova Yalı Daireleri, Bodrum mimarisinin modern bir anlayışla yeniden yorumlanmasından oluşan yalılar, denize 20 adım mesafede yer alıyor. Tilkicik Koyu'nun denizi, kısıtlı sayıdaki denize verilen temizlik sembolü 'Mavi Bayrak' sahibi. 36 daireden oluşan VitaNova'nın en büyük avantajlarından biri de projenin tamamlanmış ve yerleşilmeye hazır durumda olması. 


5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen VitaNova Yalı projesinde toplam 36 daire bulunuyor. 85 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2 +1 ve 4+1 dubleks konut seçeneklerinden meydana gelen VitaNova Bodrum İrtanki projesinde daireler hemen teslim ediliyor. 

Vitanova Yalıkavak projesinde spa, fitness center, resepsiyon, tekne ile shuttle servisi, housekeeping, havaalanı shuttle servisi, çocuk kulübü ve 3 adet restoran yer alıyor. 


KALİTELİ TURİST VE TURİZM

VitaNova Yalı Dairelerimin ortaya çıkışı noktasında Bodrum'a kaliteli turizm ve kaliteli turisti getirmenin yattığına dikkati çeken işadamı Ahmet Bayer, geçtiğimiz yıllarda otel ve apartlarda iç piyasaya yönelik güzel çalışmalar yapabildiklerini ancak Ali İnclusive (her şey dahil) sistemiyle artık bunu gerçekleştiremediklerini söyledi. 


VitaNova Yalı Daireleri'nin böyle bir noktada ortaya çıktığını kaydeden Bayer, "Mesela biz kişi başı 100,150 Euro yarım pansiyon satış yaparken, bugün birden öyle bir noktaya geldik dört yıldızlı oteller bile artık ana sezonda 35 Euro'ya oda satmaya başladılar. Yan sezonlarda ise 15 Euro'ya kadar oda dağıtılır hale geldi. Kısacası artık Bodrum'da turizmin bu şekilde para kazanması mümkün değil. Her şey dahil sistemi ile Bodrum'da dört yıldızlı otel konsepti aşağıya giderken böyle bir proje ortaya çıktı. 


HER TÜRLÜ KONFOR DÜŞÜNÜLDÜ

Bu bölgede bulunan otel odalarını tamamen yıkarak içlerini çok lüks süit haline getirdik. Şimdi 100 metre arayla iki tane tesis var burada. Bodrum'a özel yatıyla, özel uçağıyla gelen turist en azından güzel bir süit odada uyumak istiyor.  Onun için biz de bu trende uygun olarak böyle bir projeyi hayata geçirdik. Şu anda burada 36 lüks residence bulunuyor. Şimdi de bunları satıyor ve süit otelimizi işletmeye açıyoruz. Turizm Bakanlığımın buranın alt yapısını tamamlanması gerekiyor. 


Ayrıca bütün Bodrum Yarımadası yani Havaalanından başlayarak Gökova Körfezimin girişine kadar olan bu bölgelerde artık kooperatif evleri, pansiyonlar yapılmamalı. 

Olacaksa da lüks tesisler yapılmalı, Bodrum paralı turistleri çekecek bir merkez haline getirilmeli" ifadesini kullandı. 


VitaNova Yalı Dairelerinin güvenli bir ortamda yer aldığını anlatan projenin satış ayağını üstlenen Burak İntanki ise, projede her türlü konforun düşünüldüğünü belirterek, "Tatil için geldiğinizde ya da yaz kış yaşayacağınız bir evde tabii ki 24 saat güvenlikli bir sitede yaşamak istersiniz. Geldiğinizde havaalanında karşılanmak istersiniz çünkü Bodrum Havaalanı 40 kilometre uzaklıkta. Havaalanında karşılandığınızda mutfağınızda alışverişinizin yapılmış olmasını istersiniz ve bu anlamda biz böyle bir imkan da veriyoruz. Evinize giderken temizlik yaptırma imkanınız var. iki ayrı koyda yüzme imkanınız var, buradan ev aldığınız zaman deniz shuttle servisi var. VIP araç ile istediğiniz her yere gönderebiliyoruz. 

Çocuk bakım yeri ve köpek bakım yerimiz var. Çoğu insan köpeğini evde bırakamadığı için zorluk çekiyor. Bodrum'da bahçe bakımıyla uğraşmıyorsunuz öyle bir şansınız var, yatınız varsa masraflar çok arttı bugün artık yatınızı iskeleye bağladığınız zaman 20,25 bin Euro ödemek zorunda kalıyorsunuz. Burada iskelemiz var, tekneleri oraya bağlama imkanı veriyoruz. Bunları bir araya koyduğunuz zaman çok inanılmaz hizmetler veriyoruz" ifadesini kullandı. 


BÜYÜK AYRICALIK 

Muhteşem Tilkicik Koyu'nun eşsiz manzarasını denize 20 adımdan seyretmenin çok büyük bir ayrıcalık olduğunu anlatan Burak İrtanki, "Bu sitenin en güzel özelliği denize sıfır dairenizde elit ve ayrıcalıklı bir rezidans konforu ile yaşayabilme olanağına sahip olmanız. Yani kısaca VitaNova size fitness, SPA hizmetlerinden tutun da catering, baby sitting ve pet sitting gibi birçok ayrıcalıklı hizmeti site dahilinde sunabiliyor. 


EŞSİZ MANZARA 

Market alışverişinizden tutun da housekeepinge kadar her türlü detay göz önünde bulundurulmuş. Tilkicik Koyu'nun eşsiz manzarasını denize 20 adım olan butik yalı dairenizden seyretmek çok büyük bir ayrıcalık. 

Şu anda Bodrum'da bu tarz bir daireyi böyle bir lokasyonda bütün sunulan hizmetlerle bulabilmek neredeyse imkânsız diyebiliriz. 


PROFİL İNCELENİYOR 

Kısaca bu sitede 'ben bir daire satın almak istiyorum' dediğinizde bu o kadar kolay olmuyor. Belirli aşamalardan geçilerek ve müşteri profiline çok dikkat edilip belirli bir çizgide bu işlemler profesyonel bir grup tarafından takip ediliyor. Ahmet Bayer, oğlu Volkan Bayer ile birlikte bu aşamaların her biriyle tek tek ilgileniyor ve tecrübelerini paylaşarak fikirleriyle sitenin her aşamasında yardımcı oluyor" diye konuştu. 


Habertürk Egeli ek


Geri Dön