13 / 05 / 2024

VitaNova Yalı ödeme

VitaNova Yalı ödeme

Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor..

Vesen Yalıları'nda 24 aya varan vade farksız ödeme fırsatı!

Vesen Yalıları projesinde 24 aya varan vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Vesen Yalıları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.

Zeytinburnu Büyük Yalı ödeme seçenekleri!

İstanbul Zeytinburnu sahil yolunda konumlandırılan Büyük Yalı projesinde fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Zeytinburnu Büyük Yalı ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Vitanova Yalı dairelerinde satış rekoru kırıldı!

Yalıkavak Mahallesi Tilkicik koyunda bulunan Vitanova Yalı daireleri 3 ayda 27 daire satarak egede satış rekoru kırdı.

Bodrum VitaNova Yalı'da 3 ayda 27 daire satıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Vitanova yalı daireleri 3 ayda 27 daire satarak egede satış rekoru kırdı. Toplam’da 36 daire bulunan sitede son 8 ev için ise çeşitli kampanyalar başlatıldı.

VitaNova Yalı 36 daireden meydana geliyor!

Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor..

Bodrum Vita Nova Yalı projesinde yaşam başlıyor!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Tilkicik Koyu'nda hayata geçirilen Vitanova Yalı Daireleri, Club Flipper'ın hemen yanında bulunuyor. Denize 20 adımlık mesafede bulunan projede daireler oturuma hazır durumda.

TOKİ Yalı Ataköy ödeme planı!

Teslimleri bu yıl Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek olan TOKİ Yalı Ataköy projesi İstanbul Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte TOKİ Yalı Ataköy ödeme planı...

Emrullah Eruslu: Faturaları düşürmenin yolu ısı yalıtımı!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Demeği Başkanı Emrullah Eruslu: Binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerekse elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını dile getirdi

Ali Ağaoğlu Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı restore edecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Ağaoğlu yakın zamanda bir gazeteye verdiği demeçte yalıya kendisinin taşınacağını ifade etmişti.

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı!

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Yalçıntepe Group Maximoon fiyat!

Yalçıntepe Group Maximoon fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Maximoon Bahçeşehir Evleri projesi ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 12 ay sıfır faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor

Maximoon'da kişiye özel ödeme planı! 107 bin liraya!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir' de inşa edilen ve Yalçıntepe Group tarafından hayata geçirilen Maximoon'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede fiyatlar 107 bin liradan başlıyor...

VitaNova Yalı ödeme Haberi

VitaNova Yalı ödeme

Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor. 85 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1 ve 4+1 dubleks konut seçeneklerinden meydana gelen Vitanova Bodrum İrtanki projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Türkiye'nin en önemli turistik bölgelerinden biri olan Bodrum Yalıkavak, dünyaca ünlü markası ve muhteşem koylarıyla yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Bodrum'un en gözde koylarından biri olan Tilkicik Koyu'nda 36 yalı dairesinden oluşan VitaNova Yalı Daireleri, Türkiye'nin tatil anlayışını değiştiren Club Flipper'ın en son gözde projeleri arasında yer aldı. 


Turizmci işadamı Ahmet Bayer, tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde VitaNova Yalı Daireleri, Bodrum mimarisinin modern bir anlayışla yeniden yorumlanmasından oluşan yalılar, denize 20 adım mesafede yer...