13 / 05 / 2024

VitaNova Yalı ulaşım

VitaNova Yalı ulaşım

Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor..

Isı ve su yalıtımı pazarının büyüklüğü 20 milyar liraya ulaştı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, 2018'de hizmetler ve yardımcı malzemeler dahil ısı yalıtımı pazarının büyüklüğünün 12 milyar lira, su yalıtımı pazarının büyüklüğünün ise 7,6 milyar lira seviyesinde gerçekleştiğini söyledi.

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Dış cephe ısı yalıtımı 100 milyona koşuyor!

Binalara Enerji Kimlik Belgesi almak için son tarihin yaklaşması, dönüşüm ve yeni binalar dış cephe ısı yalıtım pazarını Avrupa lideri yaptı. Pazar, 100 milyon metrekare hacme ulaşacak.

Daire Kartal Residence ulaşım!

Daire Kartal Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başladığı proje Bodur İnşaat imzası taşıyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Duvarmatik ses yalıtım lehvalarıyla yalıtım değerlerine hızlı ulaşım!

Duvarmatik ses yalıtım lehvaları ile istediğiniz ses yalıtım değerlerine çok hızlı ulaşabilirsiniz. Oteler, okullar, konut projeler, eğlence mekanları gibi birçok yerde kullanılır.

Canpa Yalıtım, Bitufa'dan ödül aldı!

Yalıtımda “mucize ürün” flexobitin üreticisi Hollandalı Bitufa, distribütörleri arasında en büyük hacme ulaşan Türkiye’nin yalıtım uzmanı Canpa’yı ödüle layık gördü.

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım!

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi üzerinde bulunuyor. Banka kresizi 48 ay vade fırsatı sunan projede dairelerin alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Şekerbank ile Fiili Boya yalıtım seferberliği başlattı!

Şekerbank, ısı yalıtım sektöründe dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Fiili Boya Capatect iş birliğiyle yalıtım seferberliği başlattı. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak.

VitaNova Yalı ulaşım Haberi

VitaNova Yalı ulaşım

Yalıkavak'ın en gözde projesi VitaNova, sahiplerini bekliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vita Nova Yalı projesinde , toplam 36 daire bulunuyor. 85 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1 ve 4+1 dubleks konut seçeneklerinden meydana gelen Vitanova Bodrum İrtanki projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Türkiye'nin en önemli turistik bölgelerinden biri olan Bodrum Yalıkavak, dünyaca ünlü markası ve muhteşem koylarıyla yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Bodrum'un en gözde koylarından biri olan Tilkicik Koyu'nda 36 yalı dairesinden oluşan VitaNova Yalı Daireleri, Türkiye'nin tatil anlayışını değiştiren Club Flipper'ın en son gözde projeleri arasında yer aldı. 


Turizmci işadamı Ahmet Bayer, tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde VitaNova Yalı Daireleri, Bodrum mimarisinin modern bir anlayışla yeniden yorumlanmasından oluşan yalılar, denize 20 adım mesafede yer...