07 / 05 / 2024

Vitra Metropole serisini tanıttı

Vitra Metropole serisini tanıttı

VitrA’nın Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’ nın imzasını taşıyan Metropole serisi, yaratıcı çözümleriyle dar banyolarda yer kazandırıyor. Seri, kişisel banyo deneyimini zarif mimari çözümlerle birleştiriyor...

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı!

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı. İnce ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken “slim” kapaklar, metal menteşeleriyle modern bir tarz sunuyor. Sento-Bella ve Metropole Slim Klozet Kapakları, yavaş kapanma özelliğine sahip.

Vitra tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi!

Vitra, zor beğenen tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi. Mağazaya gelen müşteri, tasarlamak istediği mutfak ya da banyoyu önceden görüp karar verebiliyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

VitrA ile İNTES iş birliği yaptı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ozan: "Bugün imzaladığımız protokolle başlayacak iş birliği, VitrA Karo'nun her süreçte kaliteyi ön planda tutan yönetim anlayışı doğrultusunda atılan değerli bir adımı temsil ediyor" dedi.

Newjoy yeni serisini İsmob'ta tanıtacak!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratacak olan yeni serisini İsmob'ta tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

VitrA, Memoria Black ile banyolara siyahın şıklığını taşıyor!

VitrA’nın fark yaratan serisi Memoria’nın yaratıcısı Christophe Pillet, Memoria Black serisiyle tarzını bir adım daha öteye taşıyor.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Vitra Metropole serisini tanıttı Haberi

Vitra Metropole serisini tanıttı

Tezgah üstünde ya da duvara monte edilerek kullanılabilen Metropole lavabo, ayak kullanımına gerek kalmadan estetik bir görünüm sunuyor. 50x38 cm ebatındaki lavabo, sağ ve soldan armatür kullanımına imkan tanıyor. Optimum hazne derinliği, suyun sıçramasını ve kirin yüzeyde birikmesini engelleyerek hijyenik ve güvenli bir kullanım sağlıyor. Gizli su taşma kanallı sifonu ve seramik sifon kapağı ise tasarım bütünlüğü yaratıyor. Serinin, 48 cm boyundaki asma klozetleri, ideal ölçüleriyle dar banyolara tasarım özgürlüğü getiriyor. Gizli montaj özelliği ve girintisiz yüzeyi sayesinde asma klozetler, kullanıcılarına kolay temizlik imkanı sunuyor. Yavaş kapanan klozet kapağı ise güvenli ve sessiz kullanım...