04 / 05 / 2024

VitrA Nature Koleksiyonu 2015

VitrA Nature Koleksiyonu 2015

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

VitrA Premium, Elite ve Classic ayna modellerini tanıttı!

VitrA’nın, banyoların değişen ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı, yalın ve kullanışlı Premium, Elite ve Classic aynaların dolaplı ve düz alternatifleri, geniş renk ve ölçü seçenekleriyle zarif çözümler sunuyor

Vitra Zentrum ile banyolara işlevsel ve estetik bir dokunuş katıyor!

İşlevselliği ve pratikliğiyle öne çıkan serideki lavabolar, derin iç hazneleri sayesinde su sıçratmıyor ve kullanım alanlarının temiz ve kuru kalmasını sağlıyor. Vitra Zentrum ile banyolara işlevsel ve estetik bir dokunuş katıyor.

Rasch Home Vision koleksiyonu hareketli duvar kağıdı seçenekleri ile dikkat çekiyor!

HannaHome’un Türkiye temsilcisi olduğu Rasch markasının modern ve dijital dünyadan ilham alarak tasarladığı yeni koleksiyonu Home Vision, rengarenk ve hareketli duvar kağıdı seçenekleri ile dikkat çekiyor.

İnterface Human Nature serisi ile güzel düşünceleri harekete geçiriyor!

Global karo halı üreticisi olan Interface, uzun senelerdir Interface ile birlikte çalışmış ve sürdürülebilir tasarım uygulamalarında dünya lideri olan David Oakey tarafından tasarlanmış en son koleksiyonu Human Nature™’ı piyasaya sürdü.

VİKO Artline’ın Novella koleksiyonu mekanlara doğallık katıyor!

Doğal taşlar şimdi VİKO Artline’ın Novella koleksiyonu ile evleri doğallığın zarif dokunuşu ile süslüyor. Novella serisi elektrik anahtarı ve prizler; Himalaya grisi, Guatemala yeşili, Slate grisi ve natürel beyaz taş alternatifleri...

Alfemo’nun yeni koleksiyonu Messina'da Ramazan’a özel indirim başladı!

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun cevizin cazibesini taşıyan ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken yeni koleksiyonu “ Messina ”da ramazan ayına özel 2000 TL’lik indirim başladı.

VitrA’nın mermer görünümlü karolarıyla, duvarlarda yeni bir dönem başlıyor!

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor...

Vitra karolarında boyut ve yüzey seçenekleriyle fark yaratıyor!

VitrA’nın, büyük ebatlı porselen karo üreticisi İtalyan LaminaM ® firmasıyla işbirliği yaparak sunduğu VitrA LaminaM ® karo serisi, yenilikçi malzemeleri ve üstün teknolojisiyle fark yaratıyor.

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

Güneşli Nature Park Evleri satılık daire!

14 katlı tek bloktan meydana gelen Güneşli Nature Park Evleri satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Yılmaz Grup İnşaat imzası taşıyan projede satış sürecine devam ediliyor...

Eczacıbaşı Vitra Product LLC'nin sermayesini 765 milyon Ruble'ye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Vitra Product LLC'nin sermayesini 765 milyon Ruble'ye çıkardı.

VitrA Nature Koleksiyonu 2015 Haberi

VitrA Nature Koleksiyonu 2015

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor. Yüz yıllardır alışılagelmiş farklı taş dokularına modern dokunuşlar katılarak yaratılan seriler, sofistike bir dekorasyon alternatifi sunuyor. İç ve dış mekânların yanı sıra, ticari yapılarda, dış cephede ve havuz kenarlarında kullanılabilen taş dokulu ürünler; Slate, Quarzite ve kum taşı başta olmak üzere traverten ve kaya görünümlerinden ilham alınarak tasarlanıyor.

Temel yapı malzemelerinin, modern ve doğal renk paletiyle bir araya getirildiği yeni porselen karo serisi Fango Mix, çağdaş binaların yaratılmasına yardımcı oluyor. 80x80, 60x60 ve 22,5x90 cm olarak üç boyutta sunulan seri, dış ve iç mekânlarda kullanılabiliyor. Koyu gri, beyaz ve Noce renklerine sahip serinin; 80x80 ve 60x60 cm...