06 / 05 / 2024

VitrA Pro Color MOOD

VitrA Pro Color MOOD

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

VitrA Pro Color MOOD moda renklerden ilham alıyor!

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

VitrA, PRO Color Aqua ile kaymaz zemin çözümleri sunuyor!

VitrA, özellikle SPA ve havuzlarda, kaymayan zeminler yaratmak isteyenlere, PRO Color Aqua ve Poolwood adını verdiği karo serilerini öneriyor.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

VitrA ile İNTES iş birliği yaptı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ozan: "Bugün imzaladığımız protokolle başlayacak iş birliği, VitrA Karo'nun her süreçte kaliteyi ön planda tutan yönetim anlayışı doğrultusunda atılan değerli bir adımı temsil ediyor" dedi.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

Pro Istanbul Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pro Istanbul Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Hüsrevpaşa Caddesi'nde kuruldu.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA Pro Color MOOD Haberi

VitrA Pro Color MOOD

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor. Farklı atmosferlere sahip modern mekanlar yaratılmasına olanak tanıyan MOOD’un modüler yapısı, çeşitli büyüklüklerdeki tasarımların bir bütünlük içinde hayata geçirilmesini sağlıyor.


Renklerin Dünyası: VitrA PRO Color


VitrA’nın PRO Color koleksiyonu; dünyayı canlandıran, yaşamı çeşitlendiren, mekanlara anlam ve değer katan renkler düşünülerek tasarlandı. Mimar ve iç mimarlara ilham vermeyi hedefleyen koleksiyon, renklerin mükemmel uyumunu ve yarattığı etkileri 4 farklı seriyle sunuyor: Ana renklerden oluşan BASIC, havuz ve SPA için tercih edilen mavi ve turkuaz tonların yer aldığı AQUA, bej ve gri gibi en çok tercih edilen nötr renklerin bulunduğu NEUTRAL, ilhamını güncel trendlerden ve moda renklerden alan MOOD. VitrA PRO Color, 38 renk seçeneğine...